• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewczynki! ja powoli ogarniam dom, młody poszedł spać. Dzisiaj puki co z nocnikiem ok, ale dzień jeszcze się nie skończył:) jak pytam Kubcia na dworze czy chce mu się siku, to odpowiada że wysikał się przecież w domu. To że to było pół dnia temu to już nie ważne.
Anaber!!!!! czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))
6-kowa gratuluje mądrej córy! pewnie po mamie:)
Elfie Witaj!!!!! napisz coś o sobie!
Gosia fryzurka super! ja też zcięłam włosy jakiś czas temu i przefarbowałąm:) teraz powoli wracam do naturalnego koloru.
Marta mnie w blond balejażu dobijały odrosty. Max co 2 mce musiałam farbować :/

Miłego dzionka dla każdej!

reklama
jestem
maskra jaki upał rozpływam się
m do mnie dzwonił 14 razy a ja zapomniałam telefonu

6mamo
zapraszam ja u ciebie juz byłam na obiedzie:))))
Bietka fajnie że zołza spusiła z tonu
Marta takie włoski jak na zdjęciu fajne
Justi miłego dzionka:))
Anisiaj miłego dnia w pracy:))
Wiola ja mam 39 - 41 zależy jaki but i jaka rozmiarówka
Anaber czekam na wieści

Kurka ale jestem wściekła lapek mi sie popsuł chce go włączyć i sam mi się wyłącza :wściekła/y: pewnie znów wentylator poszedł eh... teraz pisze z kompa m ale jak wróci a nie odpalę swojego to mnie bardzo mało z wami będzie :no:
Aga korci mnie jak djabli i nie wiem czy się skusić czy nie trochę się boję

ja mam 36 lub 37 rozmiar buta przy wzroście 164cm

- udało mi się odpalić go ciekawe na jak długo

Ostatnia edycja:
Ja wiem czy taką dużą noge mam?Czeka mnie dziś dalszy ciąg plewienia.Wy też macie coś takiego że jak sie poschylacie to czujecie ból brzucha i takie pieczenie? ja tak mam od jakiegoś czasu ale nie wiem dlaczego:baffled: Aga u mnie też duszno jak cholera nie wiem czy nie popada bo coś raz słonko zachodzi raz nie a duszno jest,Marta mam ndzieje że komp nie odmówi posluszeństwa i będzie chodzil ide plewić bo musze to powoli robić a przy tej malej paskudzie która co chwile wola to sikać to jej konewke podać to też robie na raty

Wiola jak ty dajesz rade plewić w taka pogode:szok: ja mam 173 i noga od 39 do 41:szok:
Marta mam nadzieje ze ci lapek nie odmówi posłuszeństwa

Gotuję ryż na gołąbki, a po południu jedziemy na basen do taty:))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry