• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber no coś Ty nie gniewam się ale ja już mam dosyć 5-6 lat ten sam kolor, chociaż ja je i tak farbowałam co pół roku na swój naturalny kolor bo są takie inne błyszczące :rofl2:
Aga koleżanka kupowała z tej stronki :-D

reklama
Marta i z tego co widzialam na zdjeciach to masz proste wlosy i tego tez zazdroszcze. Ja mam krecone i jedyne co mnie korci to karotenowe prostowanie wlisow ale jak na moje to jest to koszt ok 400-500zl :-( i bym chciala taki kolor jak Ty masz i proste mmmmmmmm własnie tak

Anaber nikomu nie dogodzisz :-D bo ja mam proste jak druty nawet jak zakręcę na lokówkę to po dwóch godzinach mam proste nawet spanie w wałkach nic nie daje. Ty masz ładny kolorek to jest Twój naturalny?
Aga zadowolona jak bąk :tak:

kurcze pisałam do Bobo smska ale nie odpisała hm...

Jestem ale wcięło mi inetrnet przez burze Nastka oczywiście burze przeżywała ale już po polało przynajmniej mi podlało jarzynki i kwiatki:-) za niedługo jedziemy na zakupy i do znajomej na chwilke dziś mi opowiadała jak ta jej sąsiadka która ma dwójke dziciaczków ostatnio przesiaduje na ławce przed domem całymi wieczorami z chłopakami różnymi i piwsko chleje a te jej dzieci z nią biedne i tą starsza o malo samochód kiedyś nie potrącil :wściekła/y: Ja sie pytam gdzie jest opieka spoleczna jak taka idiotka pije i dzieci głodne na boso kolo niej biegają to wszystkoniebawola poprostu o pomste do nieba:angry:

reklama
Marta-najgorsze jest to że takie sku....syny jak ona mają dzieci i to co roku a na pampersy dla jednego jej nie stać ani żeby temu dziecku chociaż jeść dać jak sie należy:wściekła/y:ale dla siebie na fajki i piwko to ma:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry