• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Znalazłam jedną fryzjerkę w poznaniu co dojeżdża do klienta do domu i odpisała ze za balejaż ok 100zł no t w sumie nie dużo chyba jak na moje włosy ale i tak mam stracha żeby mi żółtych nie zrobiła no i taka zmiana. W sumie zawsze mogę na ciemne farbnąc - co mi radzicie????

reklama
Marta jeśli chodzi o rozmiar stópki,to Wiolka nie ma dużej,bo ja przy wzroście prawie 180 cm mam 42-43.Czyli normalne kajaki i tylko dwa wiosła i na Wartę.A jeśli chodzi o kolor włosków to ja też noszę się z balejażem blond,ja dobrze się czuję w blondach i ty też musisz pomyśleć czy dobrze będziesz się w tym czuć.

Dziewczynki moje najstarsze dziecię dostało się w Krakowie na Uniwersytet Jagieloński na polonistykę z możliwością studiowania drugiego kierunku jednocześnie.

6 mamo Uniwersytet Jagieloński wow gratulację.Ale się uśmiałam z tych kajaków i na Wartę:-D
Marta jeżeli chodzi o zmianę kolorku to faktycznie musisz się zastanowić czy będziesz się dobrze czuć ja np źle się czuję w ciemnych włosach

U mnie burza jak pierdzielneło to:szok:

Jestem w końcu wyplewilam i padam duszno jak jasny gwint po prostu grzmi coś moze cos popada teraz sie wiaterek ruszył moze sie ochłodzi marta no cośty czemu mam sie gniewać :-)ja myśle że zawsze warto spróbować 100zł to dobra cena bo masz długie włosy jak ci sie nie spodoba to farbą zakryjesz ciemną i tyle;-) gulasz sie gotuje nogi mi w tyłek wchodza:baffled:

A ja przyjechalam i sie położylam i dopiero mnie m obudzil jak wrocil do domu. Ale mi sie dobrze spało odespalam troche nocke :-)
Marta wiem,ze chcesz cos zmienic, boze ile ja bym dala aby miec taki kolor jak ty naturalny i ja dalej bede Ci odradzac farbowanie. Uwielbiam takie kolory jak Ty masz. Takze ja jestem na nie hehehe i bede Cie namawiac na zmiane fryzurki :-) mam nadzieje,ze sie nie gniewasz ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry