• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
[SUB]Anaber trzymam kciuki &&&&&&

Poszla już sobie, nie było tak złe , przyjdzie jeszcze raz za tydzień [/SUB]:angry: Bo małemu oczko zaropialo, ale luz - minęło mi ciśnienie, grzeczna była dziś może dlatego ze zobaczyła BB otwarte :-):-D

Wpadne pózniej

Jestem jak koleżanki pojechaly to astką n zakupy duszno jak cholera kupila sobie mala loda z hello kitty i oczywiście jak tylko jej go otwarłam to zlamał sie i spadł jej na spódniczke:wściekła/y: musze sie brac za obiad zrobie dziś gulasz nie mialam specjalnie pomyslu chociaż Nastka marudzi o spagetti ale m nie za bardzo lubi więc padło na gulasz takie jestem wypompowana że szok Witam nowa koleżanke Elfie:-) dajcie mi kopniaka żebym sie ruszyła bo nic mi sie nie chce Anisiaj-ślub mamy 25 sierpnia ;-) pamiętacie nawet która rocznica randki wow:-)ja mam taka pamiec ze nie zawsze pamietam co dzien wczesniej na kolacje jadłam:zawstydzona/y:

Aniasiaj w sumie zostalo mi kupić buty do sukienki malej sukienke i buty i umówić sie na próbny makijaż takto mamy wszystko za sobą :-) faktycznie masz pamięć niesamowitą ale to też świadczy o zażyłości waszego związku:tak:każdą rocznice obchodzicie tak jagdyście sie od wczoraj znali pozazdrościć po prostu takiego super ukladu;-) jesteście świetnie dobranym malżeństwem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry