• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber kobieto ile ty tak jeszcze będziesz chodzić 2w1:-D? Gosiulek-nie ma chyba malżeństw które sie nie kłócą przynajmniej ja w takie nie wierze może po prostu natlok emocjii i człowiek zawsze sie wyżywa na tym lub kim kogo ma pod ręką:dry: i to chwilowe,uciekam bo moje koleżanki są

niccccccccc mi się nie chceeeeeeeeeee

idę o 12.30 do pracy, a mam takiego lenia. w domu piętrzy sie brud, przydałaby mi się pomoc Anaber ;)

bietka - jak tam życie młodej mamy?:) jak psiulek to znosi? no i jak M się sprawdza?

gosiulku - to teraz już jesteś w domku, tak? jak tam Zafon, podoba Ci się?

wiolka kochana, jeszcze raz mi napisz, bo mi wyleciało ,kiedy ślub?

bobo - gratuluję! masz to już za sobą, to najważniejsze!

całą resztę ściskam mocno :)

Wiola pewnie masz racje
Anisiaj tak jestem w domu.Mieliśmy jechać do mojej mamy ale w piatek się zapowiedziała teściowa na kilka dni a w sobotę mam zjazd klasowy na który nie pojadę:-(
Nie mam kiedy czytać.Początek był jakiś nudny może dlatego że czytałam po kilka stron tylko.Dopiero jak przeczytałam więcej to wiele zrozumiałam:-D Zafona trzeba czytać w spokoju....a ja na to nie mam czasu:-(ale czytam.Może treaz będzie lepiej.

witajcie

anisiaj
czuje się wspaniale w roli mamy :-) m pomaga ale niestety musi chodzić do pracy więc jego urlop dwutygodniowy jest taki że codziennie jest w pracy przynajmniej 2 godz + dojazd
psinka super, nie jest zazdrosna... bardzo grzeczna - byliśmy już na spacerku w czwórkę- pilnowała wózka :-)

6 mamo zapraszam bardzo serdecznie :-) jak córcia wybierze Kraków to daj znać jaką uczelnię , bo wtedy trzeba by poszukać mieszkanka jak najbliżej uczelni, a nasze uczelnie w krakowie są od siebie oddalone. A po co wydawać pieniądze na dojazdy i tracić czas...
jeszcze raz gratuluje zdolniacha z niej

marta mam nadzieje że dziś ją tzn. położną pożegnam na ZAWSZE !!! ,martuś ciekawa jestem, który listonosz zjadł glukozę, ten w krakowie czy w gorzowie :-D:-D:-D:-D:rofl2:

anaber
kurcze skarbie .... po kim ten Twój synuś taki uparty ???? chyba po Tobie co ??? :-) czekam na info ze szpitala

witaj gosiulek:-)

kochane zmykam bo nawiedzona przychodzi na 10:30 :szok::wściekła/y:

Bietka nie wiem który zdżarł ale musiało smakować bo jeszcze nie doszła :dry: pogoń nawiedzoną miotłą hi hi hi
Anisiaj no to fajnie że będziesz częściej :-D
Gosiulek ja też nie wierze w małżeństwa które się nie kłócą :no:
pytałaś czy coś sie wydarzyło z nowości to Bobo się obroniła a Bietki maluszek rośnie jak na drożdżach
- lece do netto będę później

reklama
Witajcie
Ale jestem nie wyspana:(((((((((
Miałam koszmarna noc, śpimy sobie w najlepsze pierwsza godzina w nocy, a nasz pies w najlepsze zaczyna tak potwornie szczekać i wyć co nigdy tego nie robi nawet w dzień nie szczeka taka rasa ujada wystraszyłam się i budzę m ten go uspokaja a pies jeszcze więcej wyje i nagle słyszę jak się ktoś do drzwi dobiera i grzebie w zamku, myślałam ze dostane zawału, m podleciał do drzwi a tam ktoś kluczem grzebie w zamku, dopiero jak m się odezwał ze może nie te drzwi to facet poszedł na górę, ale nie wiem czy to był nasz sąsiad czy ktoś sobie klatki pomylił.Nie muszę dodawać że był pijany:wściekła/y: Całą noc nie mogłam spać:no::no:

Marta mój się też tak rozpycha że się budzę:))
Gosiulek witaj
Anisiaj ja ciebie też ściskam mocno
Wiola miłego dnia
Anaber jak się czujesz???
6mamo ja robię dziś gołąbki na obiad:))
Bietka &&&&&&&&&&& za tą france żeby się nie czepiała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry