• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
My z m mamy seans filmowy a zaraz ide pod goracy prysznic.

Bob dobry dziekuje :-)

Marta ładny kolorek, ja przestalam farbowac 4 lata temu i teraz jestem zadowolona, mam swój naturalny i nie mam tych koszmarnych odrostow co mnie zawsze irytowalo. A teraz w lato jak takie sloneczko to pasemka sa naturalne :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wreszcie mam chwile zeby cos naskrobac

dzisiaj caly dzien zalatany dzwonienie i szukanie kuzynce pracy, mam nadzieje ze w miare szybko cos znajdziemy

i przez pol dnia poprawialam m 2 prace do collegu, bo do jutra musi oddac, zostala mu jeszcze jedna i szkola z glowy

6mamo gratuluje corce:-)

My dzisiaj zrobilismy sobie dzien dziecka i wszamalismy pizze z pizzy hut byla pyszna ale zgage mam masakryczna

Marta-bardzo ładny kolor na taki efekt spokojnie powinna ci zrobić ja u siebie jak zaczynalam balejaże to nie ściągałam wogóle koloru tylko odrazu zrobilam balejaż nie wyszedł idealny ale od reszty sa szampony do wlosów rozjaśnianych:-)myślalam że chcesz jakiś platynowy blond ale na taki kolor to spokojnie:tak: Scoti-to mieliście mily dzień ja już wieki pizzy nie jadlam:eek: Anaber ty masz bardzo ladny kolor włosów ja od 5 lat robie balejaże jagbym teraz miała czekać jak mi odrosną włosy to bym śmiesznie wyglądała:-D

Anaber zawsze mogę znów trzasnąć na ciemny ;-) jak nie wyjdzie hi hi hi
Wiolka no coś takiego jak na zdjęciu co wysłałam
6mamo dobrej nocy JA powoli

też zmykam spać do jutra :*

Marta z czymś takim nie powinna fryzjerka mieć problemu u nas A zabil teraz karpia i go kroi bo od teściowej dostał (jej facet dziś zlowil):szok:ppierwszy raz z resztą od nich rybe dostaliśmy i Nastka siedzi z nim w kuchni i pyta a tato nie bolało tej ryby jak ty ją uderzyłeś wgłowe?:-Da on że nie bolało jej po prostu masakra jak ich slucham:laugh2:ja mam blond i nie żałuje blond jest o tyle dobry żew później mozesz na niego każdą farbe nałożyć ja jakiś czas temu mialam rudy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry