• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga ja w kubeczku ale więcdej mleka każdy pije to co lubi mam znajomą która calą ciąże miała potęzną anemie ale jak ona potrafila przed wyjściem na morfologie potrafila na pusty żolądek wypić szklanke fusiary a później chodzila i marudziła ze się słabo czuje nigdy na badania nie przyszla na czczo zawsze po kawie i pila ich 4 dziennie:szok: czasami kobiety zamiast sobie pomóc to same szkodzą a później narzekaja:wściekła/y:

reklama
BOBO NAPISAŁA :
" Obrona na 3+, na dyplomie 3 jestem załamana dlatego ze miałam pytania z pracy innej laski co miała podobny temat jak ja. Do tego w czasie gdy odpowiadałam nie było mojej promotorki recenzenta tak mnie maglowała że szok. Jak mówiłam swoje zdanie to ona zaraz gadała że ona to inaczej widzi i tak w kółko. Masakra. Boli mnie łeb na maksa. Jadę teraz nad jeziorko. Odezwę się później. Buziaki. "

Aga -masakra ale jak jej mówilam żeby kawy nie piła i witaminy kupila to mi mówila że na wityminy ją nie stać nosz kuźwa jak sie jest w ciaży to wiadomo że trzeba sie liczyć z lekami czy witaminami:wściekła/y: A druga aparatka kolo mojej przyjaciółki mieszka i ma 18 lat 2 dzieci i jak ona franca palila w ciąży potrafila półtora paczki papierosów wypalić :angry:jak sie jej uwage zwracało to mówila że to jej sprawa taki chudzielec że jagby nie brzuch to by ją wiatr przewrócil a zamiast owoce kupić to fajki kupowała i cały dzień nie jadla do tej pory tak ma urodzila dwie zdrowe córeczki to dzieci cały dzień nic nie jedzą bo ona fajki musi sobie kupić a dzici o niczym:wściekła/y: Bobo-nie jest źle po prostu trafiła ci sie jakaś pinda dożarta milego odpoczynku

Aga mi też ale są takie durne baby co im nie przetlumaczysz normalnie powinno być wolno im wpie.....lić moze by na oczy przejrzaly durnoty a takie pindy zawsze rodzą zdrowe dzieci:wściekła/y: dobra ide poplewić w kwiatkach bo przecież zaniedługo to nikt sie nie dopatrzy że tam kwiatki rosną:-)zajrze wieczorkiem

Ja mam w rodzinie dziewczynę która paliła w ciąży odpalala fajkę od fajki :szok: masakra, teraz chlopiec ma 5 lat a zachowuje sie jak 2 latenie dziecko w sumie niie jest nic stwierdzone, bardzo mało mówi, a jelsi mwoi to niewraźnie, bylo podejrzenie autyzmu ale to niby powikłania po ospie tak oczywiście twierdza rodzice. Ja spotkał się ten mały z moim Igorem to bardzo duża różnica w rozwoju. Także takie baby bym odrazu ubiła.

Ja piję jedną kawkę z ekspresu dziennie albo wcale taką słabą a reszta to bezkofeinowe lub zbożowe. Ale za to piję pepsi temu nie jestem wstanie sie oprzec :-) z Igrem tez tak miałam Pepsi to moje paliwo wogóle gazowane rzeczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry