• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Piszę Dzonka w skrócie Tobie bo więcej nie pamiętam :sorry2:

Wiolka przygotowuję się do wesela, wszystko mają tylko butków brak, będzie mieć dziewczynkę, Nastka po operacji ma gips.

Scoti zaczęła zdrowo się odżywiać i starają się o kredyt na mieszkanko

Bobo się obroniła, też będzie mieć dziewczynkę. Teraz jest z rodzicami i m nad jeziorkiem na kilka dni.

Justi odpieluchowuje Kubusia

Gosiulek wróciła z Nałęczowa

6mama córcia zdała maturę i dostała się na 2 lub 3 ( już nie pamiętam wybaczcie) dobre uczelnie.

Aga się wybiera się na zbadanie krzywej cukrowej

Anaber czeka cierpliwie aż się zacznie maluszek wykłuwać, chce 5 raz okna umyć hi hi hi hi
Aneczka jakoś o nas zapomniała​
Bietka była z małym u lekarza zdrowo przybiera na wadzę i ma nawiedzoną położną
Anisiaj w pracy obiecała że częściej będzie
Madlen zabiegana bo dzieciaczki w domku
A ja no cóż miałam iśc na wizytę w poniedziałek ale mi przesunął na za tydzień, po badaniach glukozy Oki no i korci mnie z kolorem ale to już wiesz z fejsa
Mamy nową koleżankę Evel

A no kurcze tak jakoś stwierdziłam że czas na zmianę bo ciągle mam ten ciemny i już mi się znudził. Korci mnie jak djabli ale z drugiej strony boje się czy mi będzie pasował no i czy wyjdzie taki kolor jak chce :cool: a jak było na wakacjach ? Bo na fejsie widziałam fotki :-)

Może na początek zrobisz sobie takie delikatne pasemka, są łatwiejsze do zamaskowania w przypadku "wpadki";-)
Trafiliśmy w końcu do Dźwirzyna, pogoda była w kratkę, ale i tak się spiekłam na raka. W zasadzie tylko w sobotę lało przez pół dnia, ale wtedy pojechaliśmy sobie na wycieczkę do Niechorza i Trzęsacza. W fajnym miejscu spaliśmy, płaciliśmy 105zł za osobę i w tym było jedzenie (dwa posiłki). Warunki hotelowe, a jedzenie pyszne i dużo. Nawet mój M się najadał. Szkoda, że tylko 5 dni, ale i tak staraliśmy się wycisnąć z nich ile się tylko da. No i ten szum morza, bajka:-D

Kochane ja też jestem.Wcześniej byłam kupić dzieciarom zeszyty i przybory szkolne,zostało tylko do kupienia książki,długopisy żelowe,plecak szkolny i piórnik dla Szymka.Zdał do 4 klasy i stwierdził,że nie chce dziecinnego tornistra,hihi!!!
No a poza tym cały czas szykuję urodzinową niespodziankę dla małża,tak by się nie kapnął o co kaman!

Dzoanko,Anisiaj nareszcie jesteście laseczki!!!
Gosiulku co ciebie tak mało u nas.

halooooooo :)

wiolka - ja mam 40, myślałam,że wyślę Ci moje buciki bo mam cudne, włoska skóra, byłam w nich tylko w kościele.

Gosiulku - nie napisałam Ci, a miałam to zrobić - cudnie Ci w tej fryzurce :)

dżoanka - my córki marnotrawne wróciłyśmy na forum :) wypoczęłaś? nachodziłaś się po wodzie?:) Niechorze jest bajeczne prawda?:)

6mamo - no no, to już poważny mężczyzna przecież ;)

Szóstkowa mamo, pochwal się na jakie uczelnie się dostała Twoja latorośl:-)
Anisiaj, dobrze, że jeszcze nas dziewczyny nie wykluczyły z BB, hehe:-D Ano wypoczęłam, aż żal było wracać do domu. Ale stęskniliśmy się za naszym futrzakiem, no i wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry