• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzonka no to super my chcieliśmy do Świnoujścia jechać a teraz to w sumie nie wiemy :rofl2:
6mamo mam nadzieję że się uda utrzymać niespodziankę w tajemnicy
Anisiaj już po pracy kochana?
Anaber nie ma sprawy mnie też zamroziło i siedziałam jak wryta

Ostatnia edycja:
Gosiulek, mój też patrzy wilkiem na moje posiedzenie na lapku:-D Ale kto pierwszy...
Anaber, wypoczęłam. Gdyby jeszcze zamiast 2 dni słońca było 5 to byłoby super. A Ty co? Ja tu myślałam, że przyjadę i będę Boryska na świecie witać, a Ty nadal 2 w 1
Marta, Świnoujście ma 1 miejsce w rankingu na najlepsze miasto nadmorskie, ale słyszałam, że strasznie podrożało.

Martuś, tak już po. Mąż ogląda Wajdę na TVP Kultura, a ja mam inne rozrywki ;)

Anaber - ale Ci zazdroszczę! "pojechałam pomoczyć nogi nad morze". a ja mogę napisać "wyjątkowo nie śmierdzieli dzisiaj ludzie w metrze";)

Dżoana - a zwierzak obrażony? koty moich rodziców zawsze mają focha po wyjeździe :) o Anaber nie pytaj, ona z porodem czeka chyba na mnie ;)

Dzoana moja córa dostała się na dwie uczelnie (trzeciej w Poznaniu nawet już nie sprawdza),w Toruniu i Krakowie na Uniwersytet Jgieloński.Wybrała Jagielonkę i będzie tam studiować polonistykę i jeszcze jakiś kierunek.
Marta ja liczę na to,że niespodzianka wypali:tak:.

Gosiulku ślicznie wyglądasz,właśnie zerknęłam na fejsa!!!

Ostatnia edycja:
Dzonka ja jak patrzyłam na Świnoujście to bardziej wiesz na prywatne pokoje to w sumie nie tak drogo wychodziło bo nawet 40zł za osobę
Anaber śmiej się dużo może się uda hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry