• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewuszki, wpadam na chwilkę. Ogarnęłam dom, nie lubię jak rano wstaję i jest bałagan. Dzisiejszy dzień nocnikowy uważam na w 100% udany:))))))))))))))
Powaliła mnie informacja z grupy od Marty, wcześniej jej nie zauważyłam. Nie jestem w stanie opisać słowami co czuję :(
Dzonka, super że wypoczeliście i że wypad się udał. Zdjęcia z fb mówią same za siebie:)))
6-kowa, fajny ten kawał:))))))))))))))))))
Też bym nie targała kota taki kawał drogi. Pamiętam jak jakieś 6 lat temu, gdy wracaliśmy z nad morza, koleżanka mojego m, fanka kotów:) poprosiła nas o przywiezienie kota od kogośtam z Torunia. Ona zajmowała się adopcją dla zwierzaków. Kot wziął jakieś prochy i spał całą drogę:)
Z haseł mojego synusia:) M zrobił mu wieczorkiem kanapkę, a Kuba "kochany jesteś tatusiu, bo zrobiłeś mi kanapę"
:szok:. Od pewnego czasu zastanawiam się skąd on ma taki zasób słów. Bo z dnia na dzień powala nas swoimi wypowiedziami.
Sorki że taki długi wpis dziewuszki, ale jeszcze jedna sprawa... Ścięłam się dzisiaj z jedną panią znajomą ze sklepu. Jej syn będzie tatą i będą mieli dziewczynkę. Jej córka ma 2 chłopców i za każdym razem jak dowiadywała się o płci była niezadowolona.Na drugim planie było czy dziecko zdrowe. I ona twierdzi że każda kobieta powinna mieć córkę, a nie syna, dyskusja nawiązała się w temacie że córka to jest lepszy model, fajniejszy itd itp. Kur* mnie mocno, bo nigdy nie pomyślałam że fajnie by było gdyby była dziewczynka zamiast mojego synalka. Codziennie staram się dziękować Bogu że go mam, że jest zdrowy.
Dobranoc babeczki:))))))))

Jestem i ja :-)
Justi co za babsztyl wredny najważniejsze żeby było całe i zdrowe ! ja... chciałam dziewczynkę ale cieszę się że będzie chłopczyk mam nadzieję że zawsze będzie po mojej stronie ;-)
Aguś przepraszam Cię myślałam że wysłałam Ci już zaproszenie :sorry:
Anisiaj miłej pracy
Anaberku melduj no się :tak:

Marta chłopcy są maminsynkami:)))) u nas Kubuś bez mamy nie chce się ruszyć na krok:) A ta baba po prostu ma coś nie tak pod sufitem. Ona generalnie nigdy nie powie"ooo, schudłaś" tylko "ale przytyłaś". Taki typ. Ja jej gadanie wpuszczam jednym uchem a drugim wypuszcza.

reklama
Jestem i ja. Właśnie robię goferki.
Justi, mnie tez drażnią tacy ludzie. Z jednym pracuje, niestety. Taki typ co to nigdy zadowolony nie jest. Nie rozumiem tego całego wybrzydzania co do płci. Ale wiesz, tacy ludzie są najczęściej zamknięci na wszelkie argumenty i ich nie przegadasz, szkoda nerwów.
Miłego dzionka:-) Mój kot właśnie poluje na muchę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry