justi82
Kubusiowa mama
Syn upolowany, ale tylko dlatego że nasza małą sąsiadka dzwoniła po niego żeby wyszedł na dwór
Marciu, ja teściową mam super, nie jest złośliwa. Zawsze sama oferuje swoją pomoc. Nigdy nie słyszałam żeby kogoś obgadywała. Do tego często mi powtarza że mnie kochają, co jest baaardzo miłe.
Elfi, spryciule masz w domu
teraz tylko oczy dookoła głowy i może chwilkę odpocząć
))))
Drożdżowych gofrów też nigdy nie robiłam.
Marciu, ja teściową mam super, nie jest złośliwa. Zawsze sama oferuje swoją pomoc. Nigdy nie słyszałam żeby kogoś obgadywała. Do tego często mi powtarza że mnie kochają, co jest baaardzo miłe.
Elfi, spryciule masz w domu
Drożdżowych gofrów też nigdy nie robiłam.

Tym bardziej, że w tym roku nie trafiłam na dobrą budkę z goframi, więc jestem nieusatysfakcjonowana. Jutro zrobię znowu, do tego jogurcik i owoce i śniadanie jak znalazł
Dzoana-chyba masz racje moze to i tak jest jak coś łatwo przychodzi to sie tego nie docenia Marta -pewnie że zrób na pewno ładnie wyjdzie nie masz sie czym martwić:-) Elfie-może jej sie coś przyśniło albo widziala w telewizjii jakąś reklame i czegoś sie przestraszyła a później jej sie to przyśniło dzieci często tak mają
moja córka jak byla mała to moja mam kupila małą chinke która śpiewała i miała oczy strasznie zabawne jak jej tą choinke pokazala to tak sie jej panicznie bała że nie mogliśmy jej uspokoić a ogólnie to rzadko sie bała