reklama

Nasze sprawy...

Syn upolowany, ale tylko dlatego że nasza małą sąsiadka dzwoniła po niego żeby wyszedł na dwór:)
Marciu, ja teściową mam super, nie jest złośliwa. Zawsze sama oferuje swoją pomoc. Nigdy nie słyszałam żeby kogoś obgadywała. Do tego często mi powtarza że mnie kochają, co jest baaardzo miłe.
Elfi, spryciule masz w domu:) teraz tylko oczy dookoła głowy i może chwilkę odpocząć:)))))
Drożdżowych gofrów też nigdy nie robiłam.

reklama
z mojego odpoczynku nic mała wstała z znowu z płaczem. Czy wasze dzieci też tak mają lub miały, że spały po kilkanaście minut i wstawały z płaczem ?? za oknem pogoda jest okropna pada, pada a jeszcze rano było słonko.

WIolka ja też aż mi się słabo zrobiło.
Justi moja to jest taka że jak przyjeżdżamy to pierwsze co opowiada co w mieście, kto z kim, gdzie itp ja wychodzę i nie słucham bo mnie to denerwuje zaraz. Ostatnio wymyśliła że przeze mnie m nie chodzi do kościoła bo ja nie chodzę nosz kur... a ja jej na to to że przecież on nie jest malutki i nie trzeba go prowadzić za rączkę i że nie musimy robić chrztu bo po co i tak nie chodzimy do kościoła - co za franca a ja jej powiedziałam że jestem wierząca ale nikomu nic do tego czy chodzę czy nie...

Laski postanowiłam robię ten balejaż - boje sie ale raz kozie śmierć jak dzwoniłam do fryzjerki mówiła ze kolor w ciąży powinien wyjść normalnie np http://www.kamelleo.pl/fryzjer.html?gclid=COaL_4bjk7ECFUrP3wod6yFEdA niby nie drogo

Ostatnia edycja:
Marta, to trzymam kciuki, żeby wyszło dobrze. No i czekam na zdjęcia. My z M wzięliśmy tylko ślub cywilny, bo takie mieliśmy przekonania to tylko Teściowa i jedna znajoma para nas wspierała. Od innych ciągle słyszeliśmy, że to pewnie dlatego, że nie wierzymy, że razem na zawsze.
Elfie, ja dzieci nie mam, ale jak skimnę się tylko kilkanaście minut i ktoś mnie zacznie budzić (mąż najczęściej) to też chce mi się płakać:-D
Justi, spróbuj tych gofrów, byłam w szoku, że wyszły mi tak chrupiące jak nad morzem:szok: Tym bardziej, że w tym roku nie trafiłam na dobrą budkę z goframi, więc jestem nieusatysfakcjonowana. Jutro zrobię znowu, do tego jogurcik i owoce i śniadanie jak znalazł
Wiola, tylko ludzie, którzy nie mieli problemów z zajściem w ciążę pozwalają sobie na wybrzydzanie odnośnie płci dziecka.

Dzoana.a no tak to racjonalne myślenie tylko moja mała panna sama się budzi :)
obecnie próbuje sięgnąć mój telefon i powciskać mi na klawiaturze coś zapewne che wszystkim napisać "cześć" :)

reklama
Ja byłam na zakupach po drodze zaglądnęłam do banku żeby zmienić sobie konto i ta babka tak mnie tam przetrzymala z tymi papierzyskami że słabo mi sie zrobilo ledwo sie do domu dowleklam:no: Dzoana-chyba masz racje moze to i tak jest jak coś łatwo przychodzi to sie tego nie docenia Marta -pewnie że zrób na pewno ładnie wyjdzie nie masz sie czym martwić:-) Elfie-może jej sie coś przyśniło albo widziala w telewizjii jakąś reklame i czegoś sie przestraszyła a później jej sie to przyśniło dzieci często tak mają:eek:moja córka jak byla mała to moja mam kupila małą chinke która śpiewała i miała oczy strasznie zabawne jak jej tą choinke pokazala to tak sie jej panicznie bała że nie mogliśmy jej uspokoić a ogólnie to rzadko sie bała:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry