• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzona jakbym słyszała opis teściowej no wiecznie jej źle, tylko narzeka jaka to biedna, jaka chora i samotna ja od niej wyjeżdżam mega zmęczona psychicznie jak tego słucham... hm.. goferki od rana ?
Justi goń małego ;-)

Justi, mój upolował, a jak idzie z Twoim synem?:-D
Marta, moja na szczęście jest ok, ale za to babcia M to taki trochę narzekający typ. Ale to starsza osoba, więc staram się jej wybaczyć. Wczoraj tez robiłam, ale dzisiaj spróbowałam gofry drożdżowe i nie mogę ich wyczuć, strasznie rosną w gofrownicy i wyciekają mi bokami:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :) justi
nigdy nie powinno się mówić w ten sposób chociaż ja nieraz słyszałam opinie w stylu no chyba lepiej dla każdej matki jak ma córkę bo może ją pięknie ubrać uczesać i ma się księżniczkę małą. Mimo, że ja mam córkę to nie miało dla mnie w ciąży większego znaczenia jaka będzie płeć dziecka bo to co ważne to by było zdrowe :) I każdego dnia jestem wdzięczna, że mam zdrową córkę :)

Moja teściowa często mówi, że gdyby był chłopak to było by lepiej bo miałby kto koło domu robić (mieszkamy w domku jednorodzinnym) bo dziewczynka to wiele nie zrobi . A ja jestem dumna z mojej córy bo mając niespełna 10miesięcy stawia pierwsze kroczki :)

miłego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wczoraj nie zaglądnełam bo byliśmy u znajomej jak wróciliśmy to mąż zajął sie szukaniem samochodu na lapku i go znowu zeszło a ja usnęłam Marta-coś strasznego aż sie popłakałam jak przeczytalam jakie życie jest niesprawiedliwe:no: Co do plci to oczywiście najlepiej by było żeby każda mama i tata cieszyli sie po prostu z dziecka a nie byli załamani bo chlopiec:wściekła/y:ale na to nie mamy wplywu niestety ludzie mają durne podejscie do wielu spraw zaniedługo będą chcieli zanim kobieta zajść w ciąże wybrać sobie na 100% pleć paranoja po prostu ale co zrobić :crazy: dziecko to dziecko i jesli ma być dzieczynka to jest a jak chłopiec to kocha sie go tak samo ,ja też mam teściową pasożyta żeruje na moich nerwach od wielu już lat jakoś sie do tego przyzwyczaiłam i po prostu nie przeżywam tak wszystkiego jak na początku ta kobieta jest dla mnie po prostu obca mam do niej szacunek tylko z tego względu że jest matką mojego męża

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry