scotland18
Fanka BB :)
Nie sposob was nadrobic od rana siedze i czytam.... a jak juz przeczytam to wy znowu 3 strony w tym czasie naskrobiecie a na koniec oczywiscie nie pamietam co mialam komu odpisac
U mnie dni ostatnio wygladaja tak samo przebieranie, wycieranie i pranie i tak w kolko choc wczoraj dwa razy leciala na nocnik i krzyczala sikuuu szybko, wiec jakis malutki plus jest. Kupy robi w majtki najlepiej jak sie schowa w szafie albo za sofa
Evel ciesze sie ze juz po sprawie, oby od teraz zycie ukladalo sie duzo lepiej. A tatusia ktory odwiedza tylko syna za jaja bym powiesila, az mam lzy w oczach jak sobie pomysle jak musi sie czuc corka
Aga no to zycze milego pakowania;-) ja czekam na wiadomsci o kredycie jak sie uda to znowu przeprowadzka nas czeka ale to juz ostatni raz na dlugi, dlugi czas.
Madlen juz nie moge doczekac sie twojego usg w srode masz tak?
Ja wczoraj wpadlam w wir sprzatania i skonczylam sypialnie nasza i malej, wyszorowalam lazienke, poodkurzalam, umylam sciany, teraz zabieram sie za salon i kuchnie a na 16 do pracy
Anaber moja tez byla lakomczuchem, nie dosc ze jadla czesto to w dwie minuty potrafila cala piers oproznic
zawsze sie dziwilam jak kobiety mowily ze karmia swoje dzieci po 10-20 minut
Anaber, bietka prosimy o wiecej zdjec synkow:-)

U mnie dni ostatnio wygladaja tak samo przebieranie, wycieranie i pranie i tak w kolko choc wczoraj dwa razy leciala na nocnik i krzyczala sikuuu szybko, wiec jakis malutki plus jest. Kupy robi w majtki najlepiej jak sie schowa w szafie albo za sofa
Evel ciesze sie ze juz po sprawie, oby od teraz zycie ukladalo sie duzo lepiej. A tatusia ktory odwiedza tylko syna za jaja bym powiesila, az mam lzy w oczach jak sobie pomysle jak musi sie czuc corka
Aga no to zycze milego pakowania;-) ja czekam na wiadomsci o kredycie jak sie uda to znowu przeprowadzka nas czeka ale to juz ostatni raz na dlugi, dlugi czas.
Madlen juz nie moge doczekac sie twojego usg w srode masz tak?
Ja wczoraj wpadlam w wir sprzatania i skonczylam sypialnie nasza i malej, wyszorowalam lazienke, poodkurzalam, umylam sciany, teraz zabieram sie za salon i kuchnie a na 16 do pracy
Anaber moja tez byla lakomczuchem, nie dosc ze jadla czesto to w dwie minuty potrafila cala piers oproznic
zawsze sie dziwilam jak kobiety mowily ze karmia swoje dzieci po 10-20 minutAnaber, bietka prosimy o wiecej zdjec synkow:-)
Bobo-anemia to prawie standard w ciąży a złe wyniki moczu też sie zdarzają ale jak masz problemy z nerkami to warto zrobić usg nerek ja byłam w I ciaży pod opieką poradni urologicznej bo miałam zastój prawej nerki i mogli mi ją wyciąć gdybym dostała gorączki naszczęście obeszło sie u mnie na straszeniu:-) dlaczego w laboratorium nie poprosiłaś o wytłumaczenie wynikow ja tak zaswze robie Scoti- z dziećmi zazwyczaj sie robi jeden krok do przodu i dwa do tyłu ale spokojnie robi postepy nawet małe są godne pochwał nauczy sie masz wene do sprzatania ja mam kolejny dzień oczy na zapałkach