reklama

Nasze sprawy...

Nie sposob was nadrobic od rana siedze i czytam.... a jak juz przeczytam to wy znowu 3 strony w tym czasie naskrobiecie a na koniec oczywiscie nie pamietam co mialam komu odpisac:-p

U mnie dni ostatnio wygladaja tak samo przebieranie, wycieranie i pranie i tak w kolko choc wczoraj dwa razy leciala na nocnik i krzyczala sikuuu szybko, wiec jakis malutki plus jest. Kupy robi w majtki najlepiej jak sie schowa w szafie albo za sofa

Evel
ciesze sie ze juz po sprawie, oby od teraz zycie ukladalo sie duzo lepiej. A tatusia ktory odwiedza tylko syna za jaja bym powiesila, az mam lzy w oczach jak sobie pomysle jak musi sie czuc corka

Aga no to zycze milego pakowania;-) ja czekam na wiadomsci o kredycie jak sie uda to znowu przeprowadzka nas czeka ale to juz ostatni raz na dlugi, dlugi czas.

Madlen juz nie moge doczekac sie twojego usg w srode masz tak?

Ja wczoraj wpadlam w wir sprzatania i skonczylam sypialnie nasza i malej, wyszorowalam lazienke, poodkurzalam, umylam sciany, teraz zabieram sie za salon i kuchnie a na 16 do pracy

Anaber moja tez byla lakomczuchem, nie dosc ze jadla czesto to w dwie minuty potrafila cala piers oproznic:szok: zawsze sie dziwilam jak kobiety mowily ze karmia swoje dzieci po 10-20 minut

Anaber, bietka prosimy o wiecej zdjec synkow:-)

reklama
Dzięki wam bardzo za rady tak właśnie myślałam żeby nie zakładać nic bo jak będzie gorąco to przecież sie tam ugotuje bo suknia do kostek jesczcze rajstopy albo pończochy to już wogóle masakra:no: Bobo-anemia to prawie standard w ciąży a złe wyniki moczu też sie zdarzają ale jak masz problemy z nerkami to warto zrobić usg nerek ja byłam w I ciaży pod opieką poradni urologicznej bo miałam zastój prawej nerki i mogli mi ją wyciąć gdybym dostała gorączki naszczęście obeszło sie u mnie na straszeniu:-) dlaczego w laboratorium nie poprosiłaś o wytłumaczenie wynikow ja tak zaswze robie Scoti- z dziećmi zazwyczaj sie robi jeden krok do przodu i dwa do tyłu ale spokojnie robi postepy nawet małe są godne pochwał nauczy sie masz wene do sprzatania ja mam kolejny dzień oczy na zapałkach

jestem kupiłam Oliwii papcie do przedszkola:) zrobiłam zakupy:)

Scoti daj mi trochę tej weny na tą przeprowadzkę mi się przyda
Bobo ale mi narobiłaś wczoraj smaka ruskimi strasznie za mną chodzą
a z wynikami poczekaj do wizyty i zobaczysz co ci gin powie i faktycznie żelazo przyjmuje się w odstępie z magnezem bo sie ciężko przyswaja
Wiola też mam lenia że szok

Już jesteśmy :)

Więc tak wizyta super :) położna również przesypmatyczna kobietka, najpierw obejrzała mnie - wczoraj miałam ściagane szwy i wieczorem miałam wrażenie tak jakby w jednym miejscu rana sie rozeszla. Dzisiaj ta położna zobaczyła i fakt trochę w jednym miejscu jest przerwa, ale bez stanu zapalnego wiec zagoi sie ale dłuzej :-( piersi zobaczyła wszystko ok. A nasz głodomor w ciagu trzech dni przybrał 150gr :szok: wiec ok :) zółtaczka jeszcze jest nastepna wizyta za tydzien 27.07.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry