reklama

Nasze sprawy...

Bietka, pewnie @ będę wredną jędzą na miotle, ale po sobocie będzie z górki:-)
Evel, powinien się cieszyć, że nie chciałaś rozwodu z orzeczeniem o winie. Na bank sędzina przychyliłaby się do Twojej prośby. Ale dobrze, że masz to za sobą.
Szóśtkowa mamo, a o co się sądziłąś z Orange? Czy nie możesz powiedzieć?
A ja oglądam nagrane odcinki America's Next Top Model:-)

reklama
Witam się i ja))
Dzoanko oby przylazła jędza jak najszybciej i potem długo się nie pokazała
Gosiulek ja z m jak głowa????
Martuś tak przeprowadzamy się w końcu na swoje a nie na wynajem, planuje w ten weekend
6mamo tak jest z dziećmi małe mały kłopot duże duży kłopot
Bietka Jak Igorek???
Anaber &&&&&&&&&& żeby Borysek przybierał dobrze na wadze
Evel no to teraz trzymamy kciuki żebyś sobie życie ułożyła
Justi dla mnie to nie ludzka pora tak wcześnie wstawać, oczywiście w roku szkolnym też tak wstawałam ale teraz się wysypiam
Elfi u nas jeszcze nie ale pewnie lunie:(

Ostatnia edycja:
dzien dobry laleczki:)
ja bylam rano na pobieraniu krwi spuscili mi 2 probowki :( buuuu i zabulilam 111zl:( pozniej pojechalismy do techo i maz sobie kupil ladna kutrke przeciwdeszczowa za 90zl wiec cena tez nie zla:)
lece jesc sniadanko i nadrobie co naskrobalyscie:)

Dzień dobry zaglądałam do was za nim poszłyśmy po bułki i widzialam ze dużej produkcjii nie ma narazie teraz więc pozwoliłam sobie zjesć śniadanko i zakisić cały wielki gar ogórków i jestem Evel-w końcu sie odezwałaś to super że poszło po twojej myśli na spokojnie układaj sobie życie na nowo:-) ja siebiore za psrzatanie u mnie dzis wieje wiatr silny przychmurane duszno jakoś nijak tak powiedzcie mi czy do sukni ślubnej musze mieć rajstopy albo pończochy?:sorry: ja dziś standardowo śpiąca w krew mi weszło:-D

Dzoanko mogę powiedzieć i mam nadzieję,że dziewczynki mi wybaczą,że się powtarzam.
Otóż we wrześniu ubiegłego roku wziełam w ORANGE laptopa z internetem i wpłaciłam za niego kaucję 300 zł prosto do rąk przedstawiciela.Ten powinien niezwłocznie wpłacić,jednak tego nie zrobił.Dopiero po miesiącu z własnego konta tę kasę wpłacił.W styczniu tego roku zgodnie z umową poszłam do salonu by ten depozyt zaliczyli mi na poczet faktur,ale depozyt gdzieś wirtualnie wisiał,lecz nie na moim abonenckim koncie.Przez tego gada rozwiązano ze mną umowę i podali do KRD.Pochorowaliśmy się przez to,a ja pozwałam jego do sądu i żądam 6000tys zł.Była już pod koniec czerwca jedna sprawa i następna(sędzia powiedziała,że już zapadnie wtedy wyrok)będzie 27 września.Dowiedziałam się ,że przedstawiciele nie mają prawa przyjmować depozytu z rąk klienta itp.Więc sprawę mam chyba wygraną.

Wiola mnie się wydaje,że nie musisz mieć rajstop czy pończoch,poza tym zrób tak aby tobie było dobrze i wygodnie,nie patrz na innych.

Ostatnia edycja:
reklama
nadrobilam ufffff:)
evel Kochana super ze juz jeste po :) teraz tylko spokoj i zyc na nowo :)
wiolka mozesz miec ponczochy albo rajstopy albo nie musisz miec nic szczegolnie ze masz sandalki wiec gola noga bedzie ladnie wygladac:) w rajstopach moze Ci byc za cieplo
ja mam juz czesc wynikow i od ostatniego razu hemoglobina mi spadla mialam 11,8 a teraz mam 10,5 a norma jest od 12 i jeszcze inne rzeczy mam ponizej normy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry