reklama

Nasze sprawy...

reklama
zagladam na chwilke powiedziec dobranoc :-)
Wiolka straszna tragedia..zycie jednak jest kruche :-(
szostkowa male dzieci ,maly problem duze dzieci,duzy problem..
takie male to slodkie i kochane a pozniej czlowiekowi cisnienie podnosza..:wściekła/y:
Agus wspolczuje niedoplaty..z kazdej strony wolaja kase :angry:,dobrze ze teraz bedziecie mieli tansze mieszkanko ..zawsze cos do przodu z pieniazkiem ;-)
spijcie dobrze :tak:

Hej dziewczynki, ja w tym tygodniu z rana samego:) Młody już z pół godz nie śpi, i nie daje popracować. U nas puki co słońce, ale chyba zacznie lać:( Nadganiam pracę, a później uciekam na budowę. Znalazłam dla siebie zadanie:) Izoluję ściany takim czarnym mazidłem i wyglądam jak biedrona:-) cała w czarne kropki. A żeby to chole*two zmyć później to trzeba się nagimnastykować.
Lecę was poczytać:)
Miłego dnia dla każdej!!!!!!!

Nie mam sama się bronię no niestety nie stać nas na adwokata :no: ale ten koleś ( mój szef) ma adwokata i chce od nas zwrotu kosztów za niego. Zobaczymy jak będzie
Marta trzymam kciuki i nic się nie bój. Sąd jeszcze inaczej na Ciebie spojrzy przez to że sama się bronisz! Z moją byłą firmą jak ludzie się sądzili to też bez adwokatów! i poszło po dobrze. Kiedyś chyba 6-kowa pisała że można pismo wysłać do sądu o nieobciążanie kosztami rozprawy z powodów finansowych.

Czesc dziewczynki :-) ja mam chwilke bo młody właśnie przy cycu , kurcze chyba nigdy Was nie nadrobie. Od tygodnia nic wiecej tylko cyc i pieluchy, maly tylko na piersi wiec karmie na żadanie i ostatnio wychodzi 14 razy na dobe. Dzis mamy wizyte poloznej ale to my jedziemy do niej bo zalezy mi aby Borysa zważyla czy dobrze przybiera na wadze. Jedziemy tam na 12:15. Dobra juz sie najadl wiec teraz do odbicia i ja zmykam pod prysznic. Miłego dnia. Pa

reklama
hej kochane :)
ale mam zaległości i to tylko z wczorajszego dnia ale jakoś nie jestem w stanie chwilowo większej ilości stron przeczytać. Ola wczoraj wstała mi o 5 rano więc ja też i potem siedziałam i czekałam do 1 w nocy na mojego bo wrócił no a dzisiaj zamiast się wyspać to Ola wstała o 6 rano więc jestem padnięta ostatnio często wstaje właśnie w godzinach 5-6 rano. Za oknem cóż powiedzmy, że względnie nie pada i nie ma też słoneczka. to tyle co u mnie a co u was ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry