• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzięki dziewczyny, wiem że wystarczy podejść do lekarza, ale on bez wyników morfologii mi nie przepisze, a mój gin by mi dał w ciemno :-) niestety m wrócił do pracy a na morfologię o 7 rano nie chcę iść z dzieckiem - mama ma urlop , więc zrobię badania w przyszłym tygodniu. Kupiłam witaminy femibion vital mama - tam jest 15 mg żelaza - mało, ja na receptę miałam 80 mg:szok:

gosiulku - nie mam pokarmu tzn miałam 1 dzień, w 3 dobie, zadowolona wróciłam w sobotę do domu, do poniedziałku się męczyliśmy we dwójkę, kupiłam laktator odciągam a tam leci z 1 piersi 15 ml i z drugiej 15 ml, wprowadziłam butlę ( już w szpitalu mi kazali) i odciągam tylko w dzień około 30 ml i dolewam mu do jednego karmienia. :zawstydzona/y::-(

martuś nie stresuj się za wcześnie. Tutaj wszyscy będziemy trzymać kciuki za Ciebie - z takim wsparciem wszystko pójdzie dobrze :-)

6 mamo a Ty tak źle znosisz @ wredną ?????

evel odezwij się

marta czytałam ten artykuł.... jedno mi się nasuwa JA PIER............... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie wiem jak to jest z adwokatami z urzędu tym bardziej że to jest sąd racy a nie karny... Mam nadzieję że z waszym wsparciem pójdzie pomyślnie. A rozprawę mam 30 lipca na 10:30

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry