reklama

Nasze sprawy...

Jestem i ja, zachmurzenie u mnie i nastrój też do bani:wściekła/y:
ANaber, to łakomczuch z Borysa jest, 14 razy:szok: Daj znać po wizycie czy wszystko ok
Elfie, z dziewczyn to niezłe plotkary. Jak mam jedynki i nie ma mnie podczas najwyższej aktywności (czyli rano i przedpołudniem) to później mam do nadrobienia kilka lub kilkanaście stron, nie ma innej możliwości, musisz być znamy non stop z przerwą na spanie:-D
Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gosiulek, robiłam badania i hormony są ok. Lekarka nie potrafiła powiedzieć skąd mam takie "plamienia". Zasugerowała, że to po prostu taki początek @ Przez dwa cykle brałam duphaston, ale on nic nie zmienił, więc lekarka powiedziała, że nie ma potrzeby, żebym faszerowała się hormonami, skoro ich poziom mam ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane,
jestem już po, jestem rozwódką... Sprawa prawie godzinę trwała z przerwą na ogłoszenie wyroku, było trochę nerwowo ale rozwód bez orzekania o winie tak jak wniosłam w pozwie...Były kontry mi robił na to co ja mówiłam... Nie chciało mi się wywlekać brudów żeby skończyć to na pierwszej sprawie... W dodatku jak sędzina zapytała mojego byłego czy potwierdza że był karany za posiadanie dragów i potwierdził to już też inaczej na niego patrzyła...
Dziękuję Wam za &&&&&&&&&&&&&, pomogły !!!!!:-)
Widzenia z dziećmi sędzina ustaliła co drugą niedzielę od 10 d0 18 i MUSI BRAĆ dwójkę dzieci a nie tylko syna...
Jak się nie będzie stosował to wniosę za jakiś czas o ograniczenie mu praw.

Witajcie dziewuszki!!!
Justi to prawda ,że w sądzie można napisać wniosek o nieobciążanie kosztami lub adwokata z urzędu do każdej sprawy,należy tylko udokumentować sytuację finansową.Ja tak zrobiłam zakładając temu jełopowi z ORANGE sprawę i wniosek mi uznali i nic nie zapłaciłam.
Evel cieszę się,że masz to już za sobą,trzymaj się będzie dobrze!!!

reklama
Justi no to powodzenia w ciskaniu czarnej mazi ;-) sąd pracy jest za darmo ale mój szef chce ode mnie zwrotu kosztów za prawnika- a chcieć to on sobie może kto mu każe może się sam bronic !
Evel jak dobrze że już po trzymałam kciuki ... teraz trzymam żebyś spokojnie ułożyła sobie życie na nowo
Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak po wizycie
Dzonka ja Ci życzę miłego dnia - u mnie też pochmurno i zimno jak djabli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry