reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nie mam pojęcia, wiem że według @ mam na 27 październik i tak mi gin liczy mimo iż mały jest starszy o ok 1,5 tyg. A ruchy właśnie nie pamiętam kiedy poczułam coś koło 20 tyg chyba

no to ja mam tylko jeden 27 październik
ALeż mały się dziś wierci nie dość że mi spać nie daje to dziś szaleje i właśnie wypchał mi z boku główkę albo pupcię - aż boli to

- ale mi narobiłaś smaka na sałatkę mmmm....

Ostatnia edycja:
hehehehehe dajecie popalić :-D wyobraziłam sobie martę w WC turystycznym w pięknej loży vip :-D:-D:-D:-D:-D hahahaha
martuś mój m dałby się pokroić za takie bilety - wczoraj śląsk wrocław grał w czarnogórze a za tydzień rewanż we Wrocławiu - to są eliminacje do Ligi Mistrzów - super atmosfera będzie :-) zazdroszczę. Ja lubię piłkę nożną, zresztą mojego m poznałam prawie na stadionie :-) od małego chodziłam z tatą na mecze na stadiony - bo miałam być synkiem
;-)

jak tam sałatki, wyszły WAM ??? :tak:

wiolka u mnie tak wieje, że pogubiłam na balkonie łapki niedrapki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 pary gdzieś pofrunęły :-(

idę pod prysznic póki mały śpi, zdążę przed jego kąpaniem ;-)

reklama
Bobo poczujesz jeszcze poczujesz ja w tym tyg co Ty nic nie czułam :no: także spoko masz czas
Bietka mam nadzieję że będzie fajnie ale nocnika nie biorę hi hi hi tam są kibelki :-) a ja też miałam być synkiem Bartkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry