• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś łóżeczko super i ładne kolorki, a jeśli chodzi o baldachim to się zastanawiam, nie wiem jake są ceny u nas w sklepie bo przewijak i rożek muszę kupić na pewno

Bobuś bo bardziej mi się podoba turystyczne :-) i Oliś nie uderzy się w główkę bo będzie miał miękko, dodatkowy materacyk dostanę od kuzynki z jej łóżeczka także super

Bobo urodziłam najbliżej terminu z usg z 12tyg, bo on był na 2 lipca a urodziłam 27.06 , termin z OM na 9 lipca a z ruchów na 3 lipca.

Dziewczyny ja kupowałem prawie wszystko w sklepie : mamo tato, są na Allegro i maja tez swoją stronę,
MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Kupilam tam baldachim, pościel, przescieradla pościel do wózka, przewijak, rozki, pieluchy tetrowe, kurcze już nie pamietam co... Ale dużo tego wyszło, aha kupowałam tez zasłony i lampy pod kolor baldachimu.

Marta śliczne to łóżeczko :-)

Ja kupiłam na Allegro HIT ROKU ! ŁÓŻECZKO 2w1 ! 140x70cm ! Zapraszam (2490321151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry