Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widze,ze etap i temat zakupow. Ja wyrodna matka jestem i nie mam baldachimu i karuzeli. Tylko nad łóżeczkim na ścianie przyklejona cala ekipa kubusia puchatka i chce dokupic taki projektor z kubusiem puchatkiem ktory wyswietla na suficie kolorowe postacie i leca melodyjki.
Anaber taki projektor fajna sprawa. Bobo u nas w hurtowni jak szukałam to jest drożej niż na allegro tzn ja porównywałam ceny z akpol, babyono i allegro.
Ja kupię z 10 pieluch i z 10 dostanę od siostry starczy chyba co ? Widziałam 10 szt za 17,50zł
marta ja nawet jeszcze sie za hurtownia nie rozdladalam wiec nie wiem jakie ceny sa. zawsze slyszlalam ze sa tansze wiec dlatego tak myalalm ze lepiej tam kupic
Bobo tańsze są ale od zwykłych sklepów akpol masz na strzeszyńskiej możesz sobie w necie przejrzeć co mają plum - Akpolbaby, a babyono jest na głogowskiej Produkty dla niemowląt BabyOno