• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem bylismy z M dzisiaj kupic fotelik dla lilly i kombinezon na 6-9m, uff lista sie zmniejsza zostala wanienka, lezaczek i rzeczy do szpitala

tak u nas nie smaruje sie pepuszka niczym i powiem szczerze ze mialam spirytus 70% ale nigdy nie uzylam i wszystko ladnie odpadlo po okolo 10dniach nic sie nie babralo

reklama
jestem przyjechałam pół godziny temu:)
Roboty mam dużo, sprzątania jeszcze więcej:(

Anaber i co kupiłaś ten proszek???
Bobo nie szalej za dwa dni wizyta i na pewno wszystko ok
Marta po co chcesz przyjechać do Oświęcimia tu nic nie ma:))
Scoti fajnie że ci się lista skraca, mnie jeszcze całkiem sporo zostało
Wiola powodzenia jutro na badaniu
Bietka ja będę w czwartek w Krakowie mamy wizytę u lekarza
6 mamo dobrej nocy:)

nie pamiętam co miałam jeszcze napisać,

dobrej nocy wszystkim:))

Marta jak mogli Cie zwolnic skoro bylas w ciazy,do cholery chyba jest jakies prawo pracy,wiem fikcyjna upadlosc ale cholera bardziej oplaca im sie zamknac firme,co za kraj,walcz o swoje i tzrymam kciuki aby udalo znalezc Ci sie jakas fajna prace &&&&
Ja tez jestem na zwolnieniu od ciazy,pozniej mialam macierzynski a jak Amelka zmarla to teraz jestem na zwolnieniu i nikt nie ma prawa ruszyc mnie z tego zwolnienia,moja szefowa,ogolnie weredne babsko,powiedziala zebym byla na zwolnieniu az zajde w ciaze a pozniej urodze bo to nie ona placi a na moje miejsce ma zastepstwo i chyba za mna nie teskni ale to i dobrze bo nie wie ze juz do pracy nie wracam,mam dosc jej humorow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry