• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień doberek Laseczki moje!!!
Piękna dziś pogoda,cieplutko aż chce się żyć.Hihi m za mną łazi i mówi,że ślicznie wyglądam.A mnie jest aż głupio,bo mam wrażenie że to jest już tylko cukrowanie.
Bobo zapodaj później fotki swojej główki z nowym kolorkiem włosków.
Wiola
ja nie cierpię glukozy,no i mnie nie pozwolili ani kwasku dosypać ani potem wypić kilka łyczków wody,a i siedzieć kazali na miejscu.
Dzoanko dzięki za przepis.

Ja zaraz zmykam do sklepu,bo muszę kupić produkty i jakieś ciacho upiec bo dziś jest mini imprezka.

reklama
Witam wszystkich:)))
U nas świeci słoneczko, ale wiaterek fajnie wieje:)))
Jutro miałam jechać do Krakowa ale będę musiała to przełożyć bo kolega który miał mi zrobić klocki hamulcowe w aucie wybił sobie bark i duuuuuupa:(( A z tymi nie pojade bo to za daleko w razie czego:(((((

Bobo czemu nie lubisz chodzić do fryzjera ja uwielbiam, a tez mi się kłania bo ostatni raz byłam w styczniu więc możesz sobie wyobrazić jaki mam odrost, najpierw była wczesna ciąża potem brak kasy a teraz brak czasu bo przeprowadzka i tak mi zeszło:))))

6 mamo co za impreza????

Marta przekichane z tym bólem pleców a gdzie tam jeszcze do końca a lżej nie bedzie:((((((

Dzoanko miłego dnia w pracy:)))

Cześć dziewczynki!! ;-)

U mnie też dziś piękna pogoda ;-) Szkoda tylko, że mąż pracuje do 18, a ja sama...

Dzoanka dzięki za przepis, miałam się pytać czy robisz to sama, bo smakowicie wygląda ;-)

Aga powodzenia w pakowaniu!! ;-)

Bobo pochwal się fryzurką jak wrócisz ;-) Mi też by się fryzjer przydał...

Szostkowa mamo super fryzurka!! ;-) To miło jak małż zwraca uwagę i komplementuje ;-)

Lece sprzątać bo niedługo teściowa wpada :szok::-)

Marta, ja tez mam dwie lewe rece do pieczenia, dlatego szukam latwych przepisow, ktore zawsze wychodza:p
Szostkowa Mamo, a co to za imprezka?
Gosiulek, jak zab?
Ja dzisiaj ide z M do kina na Prometeusza
Szostkowa Mamo, to wszystkiego najlepszego, zdrowia, pomyslnosci, samych pozytywnyych ludzi w otoczeniu, no i upragnionych II
Suonko, to dziecinnie prosty przepis, kazdy sobie z nim poradzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem w domku jem śniadanko śpiąca po tej glukozie jestem nie pilam wody bo sie bałam żeby wyniku nie zmienilo nie było źle troszke mnie mulilo ale jakoś przetrwałyśmy Nastka była zemną cały czas mnie zagadywala dałam sie jej napić glukozy to mówi ze paskudztwo:-Di by tego nie wypila zmieściłam sie w normie milam 122 i dziękować Bogu ze nie musze tego dziadostwa już nigdy więcej pić:tak:ale bez kwasku cytrynowego to bym tego raczej nie wypila:no:po drodze musialam malej zerwać jarzębine nawleka koraliki na nitke:happy: 6mamo-zdrowia szczęścia spełnienia marzeń zadowolenia z męża i dzieci i czego sobie życzysz kochana:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry