szóstkowa mama
Fanka BB :)
Dzień doberek Laseczki moje!!!
Piękna dziś pogoda,cieplutko aż chce się żyć.Hihi m za mną łazi i mówi,że ślicznie wyglądam.A mnie jest aż głupio,bo mam wrażenie że to jest już tylko cukrowanie.
Bobo zapodaj później fotki swojej główki z nowym kolorkiem włosków.
Wiola ja nie cierpię glukozy,no i mnie nie pozwolili ani kwasku dosypać ani potem wypić kilka łyczków wody,a i siedzieć kazali na miejscu.
Dzoanko dzięki za przepis.
Ja zaraz zmykam do sklepu,bo muszę kupić produkty i jakieś ciacho upiec bo dziś jest mini imprezka.
Piękna dziś pogoda,cieplutko aż chce się żyć.Hihi m za mną łazi i mówi,że ślicznie wyglądam.A mnie jest aż głupio,bo mam wrażenie że to jest już tylko cukrowanie.
Bobo zapodaj później fotki swojej główki z nowym kolorkiem włosków.
Wiola ja nie cierpię glukozy,no i mnie nie pozwolili ani kwasku dosypać ani potem wypić kilka łyczków wody,a i siedzieć kazali na miejscu.
Dzoanko dzięki za przepis.
Ja zaraz zmykam do sklepu,bo muszę kupić produkty i jakieś ciacho upiec bo dziś jest mini imprezka.

:-)
i by tego nie wypila zmieściłam sie w normie milam 122 i dziękować Bogu ze nie musze tego dziadostwa już nigdy więcej pić
po drodze musialam malej zerwać jarzębine nawleka koraliki na nitke
6mamo-zdrowia szczęścia spełnienia marzeń zadowolenia z męża i dzieci i czego sobie życzysz kochana:-)