• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem:)
fryzjerka moja nie robila mi dzis pasemek bo ostatnio mialam 2 razy pod rzad robione i mowi ze lepiej teraz farbe na cala glowe zeby troche odpoczely od rozjasniacza a pasemka najwyzej drugim razem jak pojde:) kolorek wyszedl mi taki braz:) chcialam fote zrobic ale mi nie wychodzi nie widac w ogole koloru tylko swiatlo jak sie odbija :( pozniej pokombinuje i dodam fotke:)
6 mamo wszystkiego najjjjjjjjj Kochana:)
wiolka ciesze sie ze wynik glukozy dobry:)
ja kupilam tez sobie szydelko i wloczke i bede sie uczyc robic hihi:)

Marta nie nic nie mówił,

Aga kupiłam proszek do kolorów i do białego oczywiście byl w biedronce tylko wiesz ja ślepa jestem a kartonów po sam sufit prawie ale dzięki ze powiedziałas ze jest, bo bym pojechała i do tesco kupiła ten 5kg i wtedy bym sie wkurzyła na siebie

Ja sobie podrzemałam troszke bo przecież Nastka mamo to mamo tamto biore sie za obiad i sprzątanie a ona chwile pogra może po obiedzie ją na drzemke namówie:-D Anaber-jednak mam to zawsze wie pierwsza że coś sie zaczyna dziac dobrze że poszliście i wiesz wszystko napewno sie zagoi dobrze że je i rośnie Bobo-dobrze że po fryzjerze i zadowolona jesteś :happy2:zajrze do was jak sie ogarne z obiadkiem i sprzatne troche

6mamo dziekuje za zyczenia,faktycznie dzis obchodze imieniny razem z Toba wiec tobie zycze wszystkiego naj,naj i tych upragnionych II kreseczek :)
bobfrutku to czekamy na zdjecie,napewno fryzurka super,ja tez musze sie wybrac do fryzjera ale tak strasznie tego nie lubie,zawsze mam stresa ze bede wygladala jak czubek hehe
wiola super ze wyniki glukozy sa dobre :)
anaber dobrze ze z tym pepuszkiem to nic powaznego,bedzie dobrze,a maly faktycznie musi byc glodomorek ze tak ladnie waga do dory idzie :)

u mnie dzis pogoda ladna a ja mam caly dom do sprzatania i goooreee prania.

Milego popoludnia kobietki :)

Bobo na pewno wyglądasz kwitnąco!!!
Anaber to super,że maluszek przybiera na wadze,a pępuszek wkrótce wygoi się.A poza tym masz zajefajny awatarek,hihihi już w tej pozie wyobraziłam sobie mojego m.

Jedno ciacho już się piecze(''Niby Marcepan''),a w przygotowaniu kolejne marmurkowe ze śliwkami.No i popijam sobie somersby z lodem(pół puszki od wczoraj w lodówce zostało),hihi jest już po 13-nastej,chyba mogę!

reklama
Kinguś w takim razie tobie też życzę wszystkiego naj naj zwłaszcza spełnienia tego najważniejszego:))))))

ja też cały czas sprzątam powolutku pakuję bo od jutra ruszamy pełną parą:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry