• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga -ciesze sie że mam to z glowy stresowałam sie siedząc tam ale nastke musialam wziąść i cały czas mnie zagadywała a taka babeczka przedemną też miała glukoze tylko75 jak ją widzialam jak jak wypila to chciałam wyjsć stamtąd ale dostalam swoją porcje dolałam kwasku cytrynowego i było slodko kwaśne dało sie wypić:tak:wypilam szybko a jak do domu wracalyśmy to troszke mnie zmuliło zrobilam sie śpiąca ale nie zasłablam spać mi sie chce dalej tak sie balam ale aż tak tragicznie nie jest Julita po wypiciu glukozy wogóle sie nieruszala teraz dopiero zaczęła kopać:-Dty kiedy idziesz?i 2 sierpnia mam wizyte u lekarza a zapomniałam z tego wszystkiego mocz do badań dziś zanieść musze isć w piątek

Hej dziewczynki :)

My wrócilismy od pediatry no imiałam racje ,ze ten pepuszek nie wygląda dobrze, narazie nic nie dał kazał dalej przemywac spirytusem i patyczkami wyłuskiwac ta wydzielinę i powinno być ok.

Młody wazy już 3480 :-) rośnie jak na drożdzach bo powiedział,że dzieci ktore sa tylko na piersi to norma tygodniowa jest do 250gram a mój głodomor w ciagu 10 dni przybrał prawie 500gram ale powiedziąl,że jak chce jeść to ma jesć tyle ile chce i nic czasem nie ograniczać, że ma sie nie przejmowac tym ze dziecko bedzie miało nadwage bo na piersi ciezko aby dziecko miało nadwage.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry