• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Scoti słodziutka jest ta twoja córunia,no i stara się dziewczynka.Na pewno już nie długo nie zapomni galotek ściągnąć.
Marta jak tam twoje ciacho,bo u mnie zaraz drugie z piekarnika wyciągnę.
Wiola wiem jak to jest kiedy spać się chce,a tu dziecku zachciało się zadawać 1000 pytań do ....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

Witajcie

Ja mialam dziś mamę bo ma urlop i przyjeżdża do małego. I do mnie. Więc nie mogę siedzieć na BB jak ona jest.
Moge być u Was teraz rzadziej.

Wieczorkami powinnam Was nadrabiac.

6 mamo, Kinga wszystkiego najlepszego :-) Spełnienia marzeń.

Anaber to super ze Borysek rośnie. :-)

Bobo czekam na zdjęcie fryzurki

Wiolka super ze glukoza wyszła Ok.

Aga fajnie ze będziesz w Krakowie, ja jutro znów mam mamę i tatę, wezmą małego pewnie na jakiś spacer a ja będę nadrabiac zaległości w sprzątaniu albo zwyczajnie odespie noc.

Dzoana milego wypadku do kina.

Anisiaj ja tez jestem do tylu więc nie pomogę.
Milego popołudnia :-)

M był u prawnika - załamałam się powiedziała babka że mamy małe szanse na wygranie rozprawy :no: bo tak na prawdę nie mamy żadnych dowodów a oni mogli się pozabezpieczać jak dostali pozew. Ciężko będzie im udowodnić winę bo firma się przeniosła przed gwiazdką w inne miejsce a ja na papierach nie miałam nowego miejsca. Aj popieprzone to wszystko. Ale pójdę na tą rozprawę zobaczę jak będzie, zawsze można wycofać pozew. A najwyższą kwotę jaką może ode mnie żądać za swojego prawnika to 60zł czyli nie najgorzej. A ja już nie mogę spać po nocach
Anisiaj fajnie że jesteś :tak:
Bietka super że mama przyjeżdża

Dziewczynki dziekuje za zyczenia :) Wpadajcie na ciacho a raczej ciasteczka bo upieklam babeczki z nadzieniem malinowym...
scoti fajnie ze malutka sie stara,na drugi raz zdejmnie majty hehe
anisiaj milo Cie poznac
aga ​milego plotkowania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry