• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta spokojnie,moze trafisz na uczciwego sedziego i bedzie wynik na twoja korzysc a tak swoja droga to ludzie czytaj szefowie sa mili dla ciebie jak pracujesz czlowieku ale jak zajdziesz w ciaze albo zachorujesz to maja cie gleboko gdzies....U nas jest tak ze nie maja prawa cie zwolnic 12tyg po powrocie z macierzynskiego a jak firma upada to dostajesz odprawe od panstwa a powiem ze to calkiem pokazne kwoty sa jak panstwo placi

6mamo-ona cały dzień pootafi przegadać i buźa jej nie boli od rana do wieczora mieli tym jęzorkiem:baffled: Bietka-to super ze ma vi kto pomóc jak wezmą małego na spacer to zwyczajnie sie prześpij jak bedziesz zmęczona:tak: Anisiaj-super że jesteś a nie da sie cyklu jakoś wyregulować?przecież z 40 dniowymi cyklami też kobiety zachodzą w ciąże;-) Marta- ty sie nie denerwuj bo wiadomo ze oni beda chcieli sie wybronić ale sam fakt ze w ciaży jestes przeceiż dla jaj nie podawalabyś ich do sądu myśle że weźmie to sąd pod uwage nic nie jest przesadzone szansa zawszde jest:happy2:

Marta-wiadome jest że oni będa chcieli wyjśc obronną ręką a nuż im sie noga powinie i nie zauważa jakiejś niedociągłości awtedy potwierdzi sie twoja wersja:tak:spokojnie zobaczysz co sie wydarzy pozatym żadna kobieta w ciąży z własnej przyjemnosci sie po sądach nie włóczy i każdy o tym wie więc nbądź dobrej myśli:-)

wiolka - da się, tylko muszę czekać na wyniki wszystkich badań, które póki co wychodzą jak trzeba, może taka moja uroda...

Marta - myślami będę z Tobą. Wiolka ma rację, sąd na pewno weźmie pod uwagę Twój stan i to, że nie jesteś tam dla przyjemności.

jestem :)
pospalam sobie az milo:) facet juz na szczescie nie wiercil wiec mialam cisze i spokoj :) a teraz gotuje sobie bób :) podzielcie sie tymi ciachami:)
anisiaj ja mialam cykle 44dni i zaszlam w pierwszym starankowym po poronieniu:) ulatwily mi sprawe testy owulacyjne bo przy takich cyklach nie wiadomo kiedy owulacja.
marta w ktorym sadzie masz ta sprawe? na młyńskiej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry