• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ojcostwo – Demotywatory.pl przecudowny filmik:-)

mala sie stara i to cieszy, dzisiaj jeszcze ani razu nie zlala sie w gatki ale niestety nie wola, tylko nadgorliwa mama co pol godziny ja wysadza. Zastanawialam sie czy na drzemke nie zakladac pampersa ale szkoda mi poscieli:-p

Marta trzymam kciuki, oby szef cwaniaczek dostal to na co zasluzyl

to ja tez chce kawalek ciacha od was, bo az mi slinka cieknie.....

reklama
Scoti ale fajny filmik,tata gra a dzidzi śpiewa.
Marta moim zdaniem prawo masz po swojej stronie,przecież chyba wiedzieli jak cię zwalniali,że jesteś w ciąży.A poza tym rzekoma likwidacja firmy nie ma nic do rzeczy.Też sobie wymyślili zmianę adresu ,nazwę,niech łby sobie pozmieniają.

No i co o tym sądzicie,bo ja 5 latka na matematykę bym nie posłała!!!
----------------------------------------------------------------------------------
Cześć, jestem mamą pięciolatka i zastanawiam się nad posłaniem go na zajęcia z matematyki prowadzone metodą Helen Doron. W internecie znalazłam dużo opinii na temat zajęć z języka angielskiego prowadzonych tą metodą, jednak nic o matematyce. Może ktoś z Was o tym słyszał?

Dziękuję za każdą opinię! :)

scoti no masakra :( ja nie wiem jak tak mozna w ogole zrobic sla mnie to szok
nauczylam sie robic na szydelku lancueszek ale slupka nie moge pojac :( buuuuuuuu
wrrrrrrrrrrrrrrr nie kumam tego jak sie robi ten slupek :(((((((((

Ostatnia edycja:
Położyłam się na trochę ale dupka nie mogę zasnąć
6mamo
oby bo już mam dośc stresu i nerwów. Ja osobiście 5latka bym nie posłała to jest zabieranie dzieciństwa tak jak z tą szkołą od 6 lat ...
Bobo jeśli mnie przywrócą to mam 6 mcy macierzyńskiego plus 2mce mogę mieć opiekuńczego i dodatkowo 1,5 miesiąca urlopu za 2012-2013
Scoti co za debile - bo inaczej nazwać nie idzie

marta liczysz ruchy ? wg suwaczka powinno byc 10 na godzine, masz tak?
ja mam coraz wieksze nerwy przed jutrem:(
6 mamo rodzice posylaja dzieci gdzie moga, na nauke czytania tez 5 latkow posylaja a pozniej nie mozna sobie dac z nimi rady bo oni sie ucza czytac wyrazy a nie literki i pozniej jest problem z takimi, mialam a wlasciwie kumpela miala w grupie u siebie takiehgo chlopca. wszystkie probowalaysmy go nauczyc literek i na nic to szlo :(

reklama
Dzięki Dziewczyny z Waszym wsparciem musi się udać !
Bobo nie liczę bo tyle ich nie ma czasami przez 2 godziny nie czuję nic a po co się nakręcać, wiesz na suwaczu to jest teoria w praktyce każde dziecko jest inne, mniej lub bardziej ruchliwe ;-)
Nie martw się na pewno będzie dobrze, ja jutro rano jadę do mamy na cały dzień z Zuśką się będę bawić ;-) napiszesz mi smsa ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry