• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witajcie :)

bietka kochanie dziękuję za smska, ale ja nie mam dzisiaj imienin ;)

anaberku - wszystkiego naj naj naj imieninowo -żeby Twoi 3 mężczyźni nosili Cię na rękach i nie wkurzali nigdy więcej ;)

evel - trzymaj się na tym przesłuchaniu, to rutynowe zbieranie zeznań, tak musi być i już.

Aga - ja jak zwykle do tyłu - co za nowe mieszkanko?:)

bobo - my jeździliśmy do zakopanego w ten sposób, że braliśmy kwaterę w Murzasichlu - to pod zakopcem, jest cudnie i spokojnie, a do zakopca ciągle jeżdzą busy i autobusy. Mieliśmy super nocleg w "Domku nad jeziorem" czy jakoś tak. Tam były śniadania za 10 zł od osoby, a jedzenia było tyle, że jak zjedliśmy śniadanie, to głód nas łapał dopiero o 18 :)

reklama
madlen moja corcia po wwczorajszym usg sie rozbrylaka hihi. rano juz mnie skopala wczoraj tez kopala. pokazala sie i teraz sie odgrywa hihi:) a co do stopy to moi rodzice maja male nogi i ja tez mam mala za to moi bracia maja duze stopy. tak samo moi tescie sa "z metra cieci" a maz i szwagier wielkoludy hihi:) mojej kuzynki maz ma tez noge 47 ale wzrostu ma wiecej niz moj maz bo ma ok 190 jak nie wiecej i ich dzieci 4 latki blizniaki buty teraz maja 28/29:szok:
anisiaj musze popatrzec na to co napisalas:)

Anaber Wszystkiego Najlepszego, niech cie twoi mezczyzni rozpieszczaja:-)

Hej dziewczynki ja mam nadzieje ze Lilly bedzie podobna do mamusi po Mya to wykapany tatus….

Mi tutaj nigdy nie sprawdzali wagi dziecka na usg....

Kinga co sie stalo? czemu humorek nie dopisuje

Madlen gratuluje coreczki

Gosiulek, bobo dobrze ze wizyty udane

U nas kolejne sukcesy, rano pobudka i pierwsze slowa mama siku, zrobila ladnie na nocnik a przed chwila patrze a ona sciaga spodnie i zrobila kupe do nocnika, szok :szok: moze uda sie pozbyc pampersow do narodzin Lilki

Bobo jestem
musialam zrobic dzieciakom jesc,a ze sobie wymyslily sniadanie na dworzu,to trza bylo jeszcze stol i krzesla wytrzec :-D
zaraz ide pranie rozwiesci ,wstawie kolejne i wracam ;-)
Scoti jak juz ci tak ldnie sama siada i wola,to jak Lilly sie urodzi to Maya juz pampersow nie bedzie potrzebowala :no:;-) i gratli dla corci,no i dla ciebie bo odpieluchowac dziecko to nie jest taka latwa sprawa..:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry