• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

madlen dodaj zdjecie na grupe;) no to moja to juz naprawde wielkolud skoro w 20tyg ma tyle co w 22tyg hihi:) nie straszcie ta waga hehe:) moja ma 375g i wymiary idealne jak na ten tydz ciazy wiec jest dobrze :)
aga ale super wam sie trafilo z tym mieszkaniem:) ile pokoi?

reklama
Bobo mieszkanie ma 3 pokoje ale do puki brat nie wyjedzie to my mamy 2 :)))
A jeśli chodzi o wagę to woja ma dobrą pamiętaj że ty masz 20 tydz wg usg a my jak miałyśmy połówkowe to 22 tydz ale wg @ wiec to na to samo wychodzi:))

6 mamo a to gdzies blisko centrum? jakie tam ceny?
madlen ja mam 164cm maz 184cm hihi:) ja jak sie urodzilam mialam 2700 a on 4kg ja mam noge 38 a on 47 hehe. wiec mam nadzieje ze wielkosci po tacie Julka nie odziedziczy hihi
6 mamo wlasnie sprawdzilam te miejsca i nie stac mnie na to:( za drogo:(

Ostatnia edycja:
Aniolkowa mamo co sie stało?Nie bedziesz zanudzać każdą z nas martwią problemy innej i zawsze może rzucimy jakies inne światło na twoj klopot i okaże sie że nie jest aż tak źle:-)mow śmialo:tak: Byłam na zakupach i musze przed 12 do kosmtyczki znowu lecieć bo paznokci mi kilka odparzyło a sama żelu z wierzchu nie zmyje:no: uwielbiam takie gonitwy na raty:angry:

reklama
oj Bobo ,lepiej zeby nie :-D
chociaz mowia,ze dobrze jak cora jest podobna do taty,a syn do mamy ;-)
moj maz tez ma duza stope..chyba nawet taka jak twoj..i moje smyki tez maja te kopytka duze..,ostatnio kupowlam im buty i musialam wziac rozmiar wieksze..,nawet nie wiem kiedy im noga urosla :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry