• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber kochana wszystkiego najlepszego spelnienia marzen i czego tylko sobie zyczysz:-) My sie wyspalysmy zjadlysmy sniadanko zaraz na zakupy trzeba isc nie mam pomyslu na drugie danie te obiady mnie wykoncza:dry: Aga-super ze juz na nowym mieszkanku:tak: Evel-nie denerwuj sie oni musza miec poprostu podstawe zeby go ponaglac o te alimenty mojej znajomej bylemu dali nawet kuratora ktory go nadzorowal i sprawdzal czy faktycznie nie pije pracuje itd,nic sie nie boj :tak:

reklama
Anaber, wszystkiego naj naj, zeby maz jak najrzadziej denerwowal:)
Evel, przepis na lemon curd: sok i skorka z 3 cytryn, lyzeczka oliwy, 3 jaja, 120-150g cukru i lyzka maki ziemniaczanej. Wszystko oprocz oliwy zagotowac, dodac oliwe i pogotowac jeszcze 2minuty. Gotowy krem przelozyc do sloika. Jesli beda kluchy w masie to mozna rozbic je blenderem.

Agus no wlasnie wiem,ze duza..wzcoraj nawet wystraszylam sie,ze za duza..niby wyszlo im ,ze 22tc ,patrzalam na wymiary wnecie to dziecko moze miec od 350-460..
ale maz mnie uspokoil,ze przeciez kazde dziecko jest inne,ze skoro babka mowila wczoraj,ze wsio dobrze,to przeciez tak jest..wszystkie wymiary do siebei pasuaj,nic nie jest ani za male ani za duze..
to sie uspokoilam...:tak:;-)
Bobo ja pierw mialam termin na 12.12,potem 4-6.12 , awczoraj mi zrobili na 29.11..
a zdjecia mam chyba 6 albo 7 ,mam nawet zdejcie malej stopki..chociaz ona nie taka mala..:-D,ale my tez z mezem kurduple nie jestesmy,to nasze dzieci nie maja za kim byc male ;-)
a wizyte mam za 3tyg.bo bede wyniki mojej krwi,kolejne usg za 7tyg.chyba,ze wyniki krwi beda zle to zrobia szybciej usg glowki,zeby sprawdzic,czy Mala nie ma anemii

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo ja miałam połówkowe w 22 tyg wg @ i miał wtedy 400 gram :)) A jeśli chodzi o mieszkanie to jest mieszkanie brata ale ona wyjeżdża za granicę na stałe a my mamy mieszkanie w spadku:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry