• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, w pracy teraz jestem. Mam spokojny dzien, wiec jestem:) po pracy zazwyczaj nie mam juz sily na siedzenie na BB. @ juz poszla, na szczescie, bo mialam jej dosc. Ale ostatnio dziwnie sie czuje, to pewnie oslabienie

Powiem Wam, że byłam w szoku gdy usłyszałam że z policji do mnie dzwonią! Nie wiedziałam co mam myśleć! Ale od razu przewertowałam internet :) i zobaczyłam że tak robią więc trochę się uspokoiłam...
Melisę znowu piję...:-)
a czy nie uważacie że to jego policja powinna przesłuchiwać, nachodzić itd? Chyba to on powinien się tłumaczyć z tego ze nie płaci...

dzoanko strasznie sie denerwowalam ze przed wiizyta dwa razy na kibelku bylam i pozniej jeszcze wieczorem hihi:) teraz juz jestem spokojniejsza widziialam jak mala wojuje mi w brzuchi i przed chwila skopala mnie hihi:) mam nadzieje ze maz wkrotce poczuje ruchy. Kochana to jak bedziesz sie nadal zla czuc idz do doktorka :) nie lecewaz :)

Witam się i ja i uciekam:))))

Spałam tak sobie bo nie mogłam zasnąć na nowym miejscu :((

Dziś mam mnóstwo roboty, a jeszcze muszę jechać na tamto mieszkanie popakować resztę rzeczy

Evel ja też się nie znam na tych sprawach ale nie denerwuj sie kochana:)) Będzie dobrze:))

Dzoanko miłego dnia w pracy

Bobo jak Juleczka wierci się???

bobo całkiem możliwe że na tym to polega, tyle że ja prawie nic teraz o nim nie wiem... Ale jak trzeba iść to pójdę.
dzoana mogłabyś napisać mi przepis na Twój lemon curd?:) Bardzo bym na niego reflektowała a nie mam dostępu na grupę a pewnie tam go zamieściłaś :)

reklama
czesc dziewczynki :)

ja dziś jak kret ,Borysek w nocy dał mi popalić aż sie z m poklóciłam, kurcze wczoraj poszedl na grilla do sąsiada wieczorkiem i wrócił po trzech piwkach no myslałam ze wyjdę z siebie w nocy, tak parowało od niego,ze szok, okna nie otworze bo mały ma lóżeczko obok, az w końcu o 4 mu powiedziałam ze wali jak cap tym piwskiem i nawet nie raczy ani razu wstać do małego i sie obraził. poszedł spac na kanape do salonu.do tego Borys co 30 -45 min sie budzil tez było mu ciepło chociaz spał w samym body i skarpetkach i dzis od rana tez sauna :baffled: teraz mam chwilke bo przekupiłam go leżaczkiem i jem śniadanko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry