• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem kobiety byliśmy w tesco a dokladnie w deichmann kupić Nastusi buty i myślałam ze oszaleje spędziliśmy tam ponad 2 godziny przewertowaliśmy wszystkie buty Nastka ma wysoką nóżke na poodbiciu i ciężko bylo dobrać w końcu kupiliśmy ale niestety te które nie byly na przecenie za 119zł:szok: ale co zrobić jak sobie myśle że musimy tam wrócić w sierpniu kupić buty na jesień to już mi słabo:sorry2: Madlen-gratuluje córci:-) Anisiaj-super ze urlop sie zaczął odpoczniesz:tak:

hehehehehehhehe anisiaj kilka dni ... po.... i tarcie będzie pierwsza klasa :-D:tak::tak::tak::tak:

wiolka
ceny butów jak dla dorosłych ... :szok: i ona nawet nie zdąży ich zniszczyć bo wyrośnie

kochane ja się żegnam... idę pod prysznic... za chwilę karmienie

do jutra :*:*:*:* słodkich snów

Anisiaj,Bietka-masakra z tymi cenami ale jak chce sie dziecku dobre buty kupić to tak zdzierają i tak są tańsze od memo bo tamte od 200 wzwyż a narazie niestety nie mam aż takiego budzetu na jedną pare :baffled:tyle czasu co dziś z małą nawet sama nigdy w sklepie nie spędzilam buty kupując:dry: takie ma stópki nie wymiarowe co zrobić takie male butki i tyle kasy pocieszam sie faktem że nasza druga dziewczynka kiedyś skorzysta mam nadzieje a jak nie to sprzedam ona nie niszczy więc wszystkie buty po niej mamy jak nówki:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry