• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem kochane
dziś już śpimy na nowym mieszkanku:)
strasznie dużo tego wszystkiego jest, będzie mnie teraz malutko ale będę was czytać na bieżąco:)))

Madlen gratuluję córeczki:))))

Laski teraz mamy po równo 4 chłopców i 4 dziewczynki i nie wiadomo kto mieszka u Gosiulka:))

Życzę wam dobrej nocy

No to wczoraj byly owocne wizyty:)
Madlen gratuluje coreczki:)
Gosiulek, jak tam zab? Mam nadzieje, ze nie dokucza
Ja ostatnio cos kiepsko sie czuje:( Po pracy ciagle gdzies jezdze, a jak juz jestem w domu to marze, zeby pojsc spac. Wychodzi na to,ze moge z Wami siedziec tylko w pracy:confused:
Zycze milego dzionka

Witajcie Kochane :)
Wczoraj wieczorem zadzwonili do mnie z policji że mam się stawić dziś na 11 w komisariacie na przesłuchanie w związku z niepłaceniem przez mojego byłego męża alimentów... Nogi to miałam jak z waty jak rozmawiałam z nim przez telefon, stresuję się bo w życiu na policji nie byłam!! Nawet nie wiem na czym to będzie polegało! Chodzi o to że mój były nie płaci dobrowolnie tylko ja załatwiałam komornika i mam kasę przez fundusz alimentacyjny i wyczytałam na necie że w takich przypadkach MOPS (bo tam jest fundusz alimentacyjny) zgłasza tych co nie płaca na policję i wtedy wzywają matkę dzieci na przesłuchanie... Myślę ze raczej powinni mojego byłego wzywać a nie mnie... ale to już moje zdanie. Ja nawet nie wiem gdzie on pracuje...
Myślałam że po rozwodzie odejdą mi takie stresy...:-(

Więc dziś na 11 muszę tam jechać, mam nadzieję że to szybko pójdzie... Wizyta na policji jakoś patologicznie mi się kojarzy;/

Miłego dnia dziewczynki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry