• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam Was laski ja jeszcze leżę nie chce mi się wstać :sorry2:
Ewel policja tak robi nie przejmuj się mój ojciec też nie płacił i orocedura była taka sama a że po tym dalej mamie nie płacił poszrdł siedziec a i dobrze ale i tak go nic to nie nauczyło
Dzonka może jakieś witaminki?
Bobo super ze Julcia daje znac
Aga no to trzymam kciuki teraz za rozpakowywanie
Wiolka masakra jakie ceny
Bietka Ty też wrzuc foto
Anaber ah Ci faceci ja jestem ciekawa jak mój sie bedzie sprawował

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DUŻO ODPOCZYNKU I SPOKOJU

Ostatnia edycja:
reklama
jestem :-)
wstawilam pranie,bo u nas piekna pogoda..nie zapeszajac ,nie ma deszczu :-D,to jest szansa,ze wszystko mi poschnie i jutro moge zaczac pakowac walizki ;-)
wiecie,ze do mnie jeszcze nie dotarlo,ze mam corcie pod serdusiem ...do tej pory byla fasolka..od kilku dni baby..a teraz moja corka ..wczoraj sobie uswiadomilam,ze jeszcze tylko 4miesiace..i rodze..:szok: i tak sie dziwnie poczulam..jakis strach mnie ogarnal..dziwne co..sama nie wiem,co sie dzieje,ale wkoncu dociera do mnie ,ze bede potrojna mama,ze w naszym domu pojawi sie nowy maly czlowiek..
bo wczesniej tez to wiedzialam,ale poczatkowe ryzyko,nie pozwalalo mi sie do konca cieszyc..zeby potem byl mniejszy bol..a teraz kiedy wytrwalismy do tego momentu razem,kiedy wiem,ze tutaj sie mna zajma..poczulam duza ulge..
i dociera,ze bedziemy 5osobowa rodzina :-D

NASZYM ANUSIA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE,Z OKAZJI IMIENIN :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry