• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta oby ten ostatni trymestr szybko nam zlecial:tak:

A my dostalismy odpowiedz:-) i kwalifikujemy sie na kredyt 73tys, musimy miec okolo 7tys depozytu i 45tys jako pomoc od rzadu. Teraz bedziemy szukac domku bo to troche tak od d.... strony najpierw sprawdzaja czy ktos spelnia warunki na pomoc od rzadu a dopiero pozniej wybiera sie dom. Mam nadzieje ze z pomoca advisora cos znajdziemy.

Tylko jest jeden minus rodzice m powiedzieli ze dadza nam 10tys funtow, ale zeby nie placic ogromnych oplat przy przesylaniu, M musialby sam poleciec na weekend do polski i je odebrac. Tesciowa oczywiscie wymyslila zeby wzial ze soba Mayeczke:confused2: ja nie widze za bardzo sensu ciagnac dzieciaka w podroz w jedna strone okolo 10godzin po to zeby posiedziala zmeczona z dziadkami 2 dni i spowrotem 10 godzin w podrozy........ Szczegolnie ze przylatuja w polowie listopada wiec juz niedlugo. Ale sie nie odzywam bo znowu bede ta niedobra synowa:sorry:

reklama
Bobo no fontanna to kochana jest nówka bo nie tak dawno ją robili a kościół na rynku jest z 19w i już po mału się sypie. Kiedyś do niego się wchodziło po schodach a dziś się zchodzi w dół no i mamy skocznie narciarską na nizinie. A co do reszty to nie wiem chyba jednak pojedziemy do gdańska na 3 dni do ciotki i odwiedzę Anaberka ale jeszcze nie wiem na sto procent
Scoti no to super trzymam kciuki aby się udao znaleźć domek. Ja w cale nie chce żeby mi III trymestr szybko zleciał niech siedzi w brzuchalku ha ha ha

Anaber jeszcze nie wiem na sto procent ale na 70% raczej pojedziemy bo choć trochę jodu nawdycham
Bobo wizytę mam 13 sierpnia.

W sądzie mówili ze księgowa powinna się ze mną skontaktować jestem ciekawa, jak mam l4 to chyba nie będą kazali mi do pracy iść co?

marta nie no co Ty nie beda kazali:) pewnie chodzi o podpisanie umowy o nr konta o to jak zwolnienia dostarczac itp. a co po porodzie ? ile masz maciezynskiego? na wychowawczy tez idziesz? czyli juz nie musisz isc tak szybko do pracy tak?

Bobo na wychowawczy tak czy siak nie pójdę ale mam dłuższy macierzyński potem biorę opiekę ile wlezie potem wykorzystam urlop a na końcu im walne wypowiedzenie i pójdę na l4 taki mam plan ( oczywiście pracy będę szukać)

Jestem w domu zaliczyliśmy hernbate u koleżanki i na chwile do mamy podjechaliśmy coś mi po brzuchu jeździ nie wiem czy od małej mnie nie oblazlo:eek: Scoti-kochana to super trzymam kciuki za poszukiwania domku:tak: Marta-napewno nie będą chcieli zebys do pracy wracała tzn chcieć mogą ale masz L4 wic im pozostaje chcieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry