• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczyny no właśnie m stara sie go naprawić bo mój lapek w ogóle nie chciał się włączyć od kilku dni wentylator głośno żężał i chyba się przez to zepsuł jakoś go włączył teraz i mi robi formata. Zobaczymy kurka mój lapek ma z 4 lata i już z nim kiepsko, przydał by się nowy

Bobo będzie Cię kopac mała aż będziesz miec dosyc hi hi a ja jutro 7 mc o matko

Ostatnia edycja:
jestem laski mieszkanie posprzątane i wszystkie rzeczy zabraliśmy, masakra nie wiedziałam że mam aż tyle rzeczy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

teraz m musi to wszystko przynieść i muszę to wypakować poukładać posprzątać nie mam już siły :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: ale teraz już nie muszę się śpieszyć chociaż nie lubię bałaganu

reklama
cześć

padam na twarz :-(
byliśmy dziś z małym na wsi u prababci, 6 mamo- moja mam potrafi mnie tak wymęczyć, że szok, :szok:
nogi mi wchodzą do du...

wróciliśmy mały marudny, płakał strasznie

marta gratulacje !!!!!!!!!!!

wiolka
dobrze że malej już lepiej

anaber ja też muszę kupić termometr... a nie lepszy ten do czoła dotykowy? ja się nie znam :-(

przeczytałam wszystko ale normalnie nie mam siły
kręgosłup mnie boli

dobra wiadomość jest taka, że mama wraca do pracy w środę i bez obciachu siądę do BB przy porannej kawce - no i skończą się wycieczki do prababci :cool:

aga udanej przeprowadzki, współczuje bidulko

życzę WAM słodkich snów

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry