• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiulku tak tylko infacol jest od 1 mca.

Bobo 43 sztuki za 19zł. Bo normalnie cena w rosmanie jest 22 ale jest promocja i dotego moja znizka z karty i wyszlo 19. a chusteczki 6 paczek pampersa za 24 ze znizkami takze sie oplaca bo wychodzi 4 zl za paczke. a pieluchy wychodza taniej niz te dada z biedronki, powiem szczerze ze kupilam raz te dada 1 i sa wieksze wiec Borys sie w nich utopil i dobrze nie przylegaly i przeciekały. ale gatunkowo tez są dobre tylko na większe pupcie :) myslę ze jak Borys podrośnie spokojnie przejde na dada.
Marta miesko zjem ale jutro bo dzis juz jadłam ryz z marchewka :eek: porazka ale co zrobic jak maly cierpi.

reklama
Bobo-tak daje znać caly czas kopie w dzień i w nocy my dla nastki musieliśmy używać pampersów firmy pamper bo miala takie cholerne uczulenie że masakra i to do półroku jechaliśmy na tych pampersach kończyły nas finansowo i chusteczki tak samo dlatego teraz od początku będziemy małą uczyć pampersów niefirmowych:happy: Dzoana-to sie urobilaś biedna dzis odpoczniesz w domku troszke;-)

jeszcze te pierwsze 1 pampers sa cenowo wzgledne ale wyzsze numery to masakra ja tez nie bede kupowac my bedziemy dada lub z tej strony co Bobo mi podała. zamówie na próbe

Gosiulek no nie wiem napisane aby nie podawac dziecku które nie ukonczylo 1mca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry