bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
gosiulku ja na poczatku ciazy tez mialam mega mdlosci i to takie ze chwile autem jechalam i juz mialam dosc a jak jakis zapach poczulam to tez myslalam ze bede kibelek tulic no ale ani razu nie zwymiotowalam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gosiulek-ja teraz mialam mdłości ale na szczęście nie jakieś okropne a przy Nastce wogóle
na zapachy nie jestem wrażliwa chociaż jak mała wczoraj zaczęła wymiotować to zawolalam m bo ja bym tam dolożyla kazalam mu ją rozebrać i posprzątać a ja ją umyłam na wymioty od zawsze nie moglam patrzeć wszystko mi w gardle rośnie jak czuje albo widze jak ktoś wymiotuje

Ale Was nadrobić i przy tym każdej laseczce odpisać to mega wyczyn!!!
może nie zauważylam i brudne ręce do buzi włożyla przenosząc jakieś zarazki na nich
chcoiaż ręce też myłam jej za każdym razem po powrocie z zewnątrz,za dzieckiem to sie nie nadąży ważne że lepiej jest Justi-to faktycznie byłaś wrażliwa