• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

gosiulku ja na poczatku ciazy tez mialam mega mdlosci i to takie ze chwile autem jechalam i juz mialam dosc a jak jakis zapach poczulam to tez myslalam ze bede kibelek tulic no ale ani razu nie zwymiotowalam:)

reklama
Bobo-to super oby tak dalej do grudnia:tak: Gosiulek-ja teraz mialam mdłości ale na szczęście nie jakieś okropne a przy Nastce wogóle :sorry: na zapachy nie jestem wrażliwa chociaż jak mała wczoraj zaczęła wymiotować to zawolalam m bo ja bym tam dolożyla kazalam mu ją rozebrać i posprzątać a ja ją umyłam na wymioty od zawsze nie moglam patrzeć wszystko mi w gardle rośnie jak czuje albo widze jak ktoś wymiotuje:confused2:

Witajcie dziewczynki!!!
Ja już humorek mam lepszy,ale i kieszeń nieco lżejszą o parę złotych(zaraz na grupie opiszę).

Martuś G R A T U L A C J E !!!Mają za swoje patałachy je..ne!!!Dzielna kobietka-cieszę się!!!
Wiola tak mi przykro,że Nastusia źle się czuła,to dobrze,że jest już jej lepiej.Czym ona mogłaby się podtruć,a może coś źle pogryzła i na żołądeczku jej stanęło.
Anaberku nie martw się na zapas,u mnie wszystkie dzieci ulewały.
Bobo spacerki nad morzem są suuuuper!!!
Gosiulku ciążowe mdłości to rewelacja,hihihi żartowałam!!!Ja już wolałam porcelankę przytulić niż mdłości odczuwać!!!
Bietka a dlaczego mamcia miałaby cię wymęczyć,jest taka absorbująca i dokuczliwa???

Kogo zapomniałam wymienić,to bardzo przepraszam!!!:zawstydzona/y::tak:Ale Was nadrobić i przy tym każdej laseczce odpisać to mega wyczyn!!!

Gosiu ja byłam tak wrażliwa na zapachy, że jak pojechaliśmy na wakacje do Zakopanego i czuć było wilgoć z łazienki, to do pokoju wchodził najpierw mój m i wietrzył i dopiero ja wchodziłam:-) I kosz ze śmieciami wynosił mój m:-):-):-)

6mamo-opisz kochana podziel sie z nami będzie ci lżej nie będzie ci ciążyć lodami sie chyba doprawila tylko ja też je jadlam i nic mi nie bylo :eek: może nie zauważylam i brudne ręce do buzi włożyla przenosząc jakieś zarazki na nich:confused2: chcoiaż ręce też myłam jej za każdym razem po powrocie z zewnątrz,za dzieckiem to sie nie nadąży ważne że lepiej jest Justi-to faktycznie byłaś wrażliwa:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry