• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej dziewczynki!!
Marta tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do termometra mamy Browna bardzo podobny do termometru Scoti taki do ucha, ale teraz kupiłabym inny, bo jak Kuba był malutki to dało się jeszcze zmierzyć temperaturę a teraz z anic w świecie nie da sobie włożyć do ucha. I w sytuacjach kryzysowych pożyczamy od siostry taki do czoła BabyOno.

reklama
Martus, GRATULACJE!!! A tak sie denerwowalas
Wiola, widocznie cos zjadla i biedna sie przytrula. Dobrze, ze juz lepiej sie czuje.
Dzisiaj same dobre wiesci, nasza kolezanka do mnie odpisalam:confused:
Jak wroce do domu po pracy to wejde na grupe.

wiola super ze z Nastka juz lepiej :) pewnie to jakies zatrucie.
marta super,chcociaz ja bym szefowi nie popuscila i nie zgodzila sie na przywrocenie mnie do pracy bez odszkodowania,cholera a nerwy ktore przez niego mialas to co.pajac jeden
suonko lampiony super sprawa a jeszcze jak sie spelni prosba o dzidzie to juz wogole bedzie suuupeerrr.
uciekam bo moj net strasznie muli,

milego popoludnia

Jestem przelotem bo lapek mi się zepsół i w ogole nie chce sie włączyc :no: będę pisac od m jak tylko to będzie możliwe. M w szoku bo nie spodzielwał sie takiego przebiegu sprawy, głównie mi chodziło o macieżyński bo jest dłuższy jak jest się zatrudnionym i można opiekę brac a wracac i tak tam nie chce zresztą i tak mnie zwolnią jak wrócę - ale nosa im utarłam i wrazie co mam gdzie wracac. Buziaczki i miłego dnia :*

Marta-mąż powinien sie cieszyć z tak zaradnej żony bo inna by odpuściła a ty walczyłaś o swoje no nie wiem czy tak cie zwolnią bo będa sie bali pozatym dałaś innym przykład że z firmą zwykła osoba może wygrać:-) Gosiulek-suwaczek do przodu pędzi pamiętam jak na swoim mialam tyle tyg a tu już tyle czasu:eek: może na pogode bo u nas duszno jak diabli mdłości cie męczą a kiedy masz to usg? Bobo-a ty jak sie masz? Aga-odpoczywaj kochna należy ci sie:tak: Dzoana-prosze i koleżanka język w gębie znalazła super nie moge sie doczekać wieści na grupie a jak ci idzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry