justi82
Kubusiowa mama
Hej dziewczynki!!
Marta tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do termometra mamy Browna bardzo podobny do termometru Scoti taki do ucha, ale teraz kupiłabym inny, bo jak Kuba był malutki to dało się jeszcze zmierzyć temperaturę a teraz z anic w świecie nie da sobie włożyć do ucha. I w sytuacjach kryzysowych pożyczamy od siostry taki do czoła BabyOno.
Marta tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do termometra mamy Browna bardzo podobny do termometru Scoti taki do ucha, ale teraz kupiłabym inny, bo jak Kuba był malutki to dało się jeszcze zmierzyć temperaturę a teraz z anic w świecie nie da sobie włożyć do ucha. I w sytuacjach kryzysowych pożyczamy od siostry taki do czoła BabyOno.
będę pisac od m jak tylko to będzie możliwe. M w szoku bo nie spodzielwał sie takiego przebiegu sprawy, głównie mi chodziło o macieżyński bo jest dłuższy jak jest się zatrudnionym i można opiekę brac a wracac i tak tam nie chce zresztą i tak mnie zwolnią jak wrócę - ale nosa im utarłam i wrazie co mam gdzie wracac. Buziaczki i miłego dnia :*
Może pogoda tak na mnie wpływa....
może na pogode bo u nas duszno jak diabli mdłości cie męczą a kiedy masz to usg? Bobo-a ty jak sie masz? Aga-odpoczywaj kochna należy ci sie
Dzoana-prosze i koleżanka język w gębie znalazła super nie moge sie doczekać wieści na grupie a jak ci idzie?