• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

tak gosiulek ja mam jak bylam na diecie to dwa razy dziennie robilam soki. Ale jak przypomne sobie to mycie tych czesci to od razu mi sie odechciewa robic.za duzo roboty jak dla mnie. A soki pyszne.

reklama
Dzień dobry wstalyśmy juz troche temu ale nie mialam kiedy wejść Nastka przespała całą noc nad ranem o 4 mieliśmy wizyte w toalecie biegunke miala od rana cisza brzuszek nie boli musiala sie przytruć dziwne tylko ze organizm sie sam nie chcial oczyścić wcześniej prze biegunke czy wymioty dopiero rano na noc daliśmy jej nospe i brzuszek jej już nie bolał wstała dużo lepsza nawet od rana pije tylko jeszcze ani razu sie nie wysikala czekam na ten mocz do badań ale na wszelki wypadek jak ją zacznie boleć podam jej nospe i zobaczymy co dalej.Dziekuje wam bardzo ze tak wszystkie o nas pamietacie bardzo to mile jest kochane jesteście:-) Marta-&&&&&&&&&&&&&& za rozprawe myślami jestem z Tobą:tak: Do nas ma zaraz przyjsć ciotka z córką więc zajrze dopiero jak one pójdą narazie jeszcze z wami jestem

a ja chcę kupić termometr i jaki polecacie. Taki do ucha czy taki na podczerwień bezdotykowy. bo miałam taki do ucha ale kupiłam go chyba w lidlu i on już nie działa:no: teraz chciałam kupić cos lepszego tylko nei wiem jaki. u nas w hurtowni w promocji jest akurat taki tommee Tippee Tommee Tippee Closer To Nature Termometr Cyfrowy - Ceneo.pl co mozecie polecić. Bo jak narazie mam jeden sprawny taki pod pachę a nim raczej nie zmierzę temp. Boryskowi

Anaber-ja też mam zamiar kupić termometr elektroniczny ale taki raczej do ucha o nich slyszalam dobre opinie a ztym bezdotykowym to nie wiem :eek: Scoti-smacznego ja mam na plusie 8kg w czwartek wizyta zobacze co mi gin powie jak sie ma moja anemia mam nadzieje że już jej nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry