• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej dziewczynki!! Dzoana masakra co za nieludzka pora!!:szok::-):-):-)
Marta dodatkowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas od rana Kuba nawet nie wspomniał o smoku!!!!:-):-):-):-):-)Nie chcę zapeszać ale myślałam że będzie gorzej. Scoti, do mnie do pracy często przychodzili z dziećmi tak właśnie na oko 4-5 lat ze smoczkami:no:I też bałam się o kciuk, że będzie ssał, ale nie ma problemu.
Wiola jak tam po nocy?
U nas mega leje:-(
Miłego dnia!

Dzień dobry :)
Od pół godziny siedzę i Was nadrabiam- cały weekend mam do nadgonienia :)
marta wiem jak się stresujesz, mnie sam budynek sądu stresował, a co dopiero rozprawa... Ale będzie dobrze! To Twój pracodawca źle postąpił, nie Ty! Trzymam mocno kciuki żeby szybko i korzystnie poszło :) &&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia Dziewczynki!! :)

dzien doberek,

Dzoanka Ty o jakiejs nie ludzkiej godzinie wstajesz,ja czasami o tej godzinie to spac sie klade ale wstawac ,maasaakraaa
Martus trzymaj sie kochana,bedzie dobrze,przeciez nie Ty jestes nie uczciwa.Glowa do gory,bedzie dobrze,WYGRASZ :)
Ja do srody bez cieplej wody brrr

Milego dzionka:)

Cześć

Bobo fajnie ze wyjazd się udal

Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& myślami z Tobą.

Wiolka jak córeczka?

Anaber a stosujesz jakieś kropelki? Np delicol? Herbata koperkowa?

Evel nie nadrobisz :-D

Dzoana miłego dnia

Justi fajnie ze tak szybko poszło ze smokiem :-)

Ja mam dzisiaj mamę, więc pewnie wpadne wieczorem.

:nerd::crazy: Mam nadzieje ze mnie nie wymeczy.

Milego dnia :-)

Czesc dziewczynki :)
Marta nie denerwuj sie kochana wiem,ze to latwo powiedziec ale maluszkowi nie jest dobrze w takich stresach.

Ja znowu od 2 do 6 nie spalam, jakos Borys obrał sobie te godziny do marudzenia. Dzis musze jechac do rossmsna po pieluchy bo pampers 1 sa w promocji i chusteczki pampers pak. po 6 opak. Do tego mam karte zniżkowa wiec place jeszcze taniej.

Bietka jaki krem uzywasz do pupki Igorka. Bietka leki to sa od 1 miesiaca a herbatke dzis kupie.

Wiolka jak Nastka dzisiaj. Moj Borys tez od wczoraj ulewa nie wiem czy to z przejedzenia czy co. Od porodu ani razu mu sie nie ulalo a od wczoraj masakra.

Hej
Martuś Kochana jesteśmy z Tobą.Pamiętaj o tym.Będę chyba przezywać bardzo.
Wiola kurcze nic nie pisała? Pewnie śpią albo poszły do lekarza....

A ja przy kawce.Nie wyspałam się przez mecz....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry