• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

A może w cale nie przyzwyczajać do smoczka od początku bez

Dziewczyny ja lecę już obejrzę mecz do końca i idę spać, mam nadzieję że zasnę gdybym jutro nie dała rady wejść z rana trzymajcie kciuki z całych sił - dla mnie :*

Ostatnia edycja:
reklama
Marta tak by bylo najlepiej szczegolnie ze duzo dzieci od poczatku nie toleruje smoczka tylko rodzice na sile wpychaja zeby przestalo plakac. Ja nie chcialam dawac ale po tygodniu karminia piersia Mya zrobila sobie z moich cyckow smoczek uspokojacz, a najbardziej lubila tak sobie pociumkac w nocy co pol godziny wiec wolalam zamiast cycka dac smoczka i isc spac dalej;-) ale potem smoczek byl juz caly czas, do zasypiania, do uspokojania a najgorzej bylo jak sie zgubil:-p

Teraz nie chce dawac, nawet nie kupuje ale jak bedzie zobaczymy jak sie Lilka urodzi......

Gosiulek-kochana nie marwt sie bo jakoś damy rade nospa powinna zadzialać rozkurczowo na brzuszek a jeszcze syrop na gorączke wię mam nadzieje że do rana sobie dośpi a rano do przychodni na badania każe jej krew porobić mocz i coa tam jeszcze nam pewnie wymyślą ważne żeby poznać przyczyne,oglądaj spokjnie i sie nie denerwuj:-)dobranoc teraz już naprawde uciekam spać

Justi no dokładnie, dziecko mi płakali co 15 min bo głodne a ja pokarmu nie miałam, nerwy stres, a teraz spokój i butla:-)

Scoti, Marta, justi moje dziecko jest jakieś inne, on zasypia bez smoczka, a smoka ma jak nie śpi tylko sobie leży w łóżeczku :-) I bawi się tzn patrzy sobie na karuzele. :-)

Wiolka oby nastka wstala zdrowa.

Dzoana mojemu m ta temperatura mózg stopila.

Slodkich snow

Po meczyku idę spać.

Ostatnia edycja:
jestem cala i zdrowa:)
podroz nad morze fatalna stanie w gigantycznych korkach no ale dojechalismy w koncu:) nad morzem wczoraj super:) rodzice zrobili niespodzianke i tez przyjechali wiec jak ich wczoraj tam zobaczyllam to mega sie zdziwilam. wczoraj pogoda super :) morze spacerki super:) widzialam GLACE z SWEET NOSE taki maly tzn niski brzydal wytatulowyany hehe lazizl po dziwnowku nikt na niego uwagi nie zwrosil nawet. dzis pogoda fatalna lalo jak cholera ale rybka i goferek zaliczone przed wyjazdem. pozniej znow korki mimo ze jechalismy inna trasa to bez korkow sie nie obylo:( ogolnie jestem zadowolona i zmeczona i mam nogi spuchniete.
prosze o skrota:)
martus trzymam &&&&&&&&&&& za jutro :)
dobranoc laleczki moje:)

A my mamy smoka wlasnie aby Borys nie zrobil sobie ze mnie smoczka. Ale zauwazylam,ze poniunia usnie i wypluwa. Igor mial smoczka ze mnie do 11mca wiec podziekuje. U nas w rodzinie byly takie przypadki ze zabierali smoa to dzieci kciuki ssaly a tego jest ciezejboduczyc bo kciuk ma zawsze przy sobie. Wiec lepszy juz ten smoczek.
U nas zaczely sie kolki tak sie meczyl bidulek 2godz. plakal,moze cos zjadlam hmmmmm kurde seler jadlam nie wiem czy powinnam?
Marta powodzenia jutro &&&&&&&&

reklama
Wygraliśmy:-D Co prawda nasi siatkarze mnie nastraszyli w 3 secie, ale w czwartym tak skopali dupska Włochom, że makaroniarze ledwo zeszli z boiska:-D
Marta, trzymam kciuki za rozprawę. Bądź spokojna, w końcu wiesz jak było. Daj znać jak już będziesz po.
Aga, masz dzisiaj wizytę? Oby wszystko było ok:-)
Wiola, jak Nastka? lepiej?
Bobo, pewnie dlatego Twój M chciał wcześnie wyjechać. W nocy jeszcze takich korków nie ma;-)
A ja do pracy na 6, więc może byc mnie mniej, ale postaram sie Was chociaż wieczorkiem nadrobić, co by nie mieć zaległości
Miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry