gosiulek73
mama K&K&A
Aga Kochana Ty odpczywaj teraz ile wlezie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gosiulek-pepsi odgazowana jest skuteczna podobno przy biegunkach sensacjach żolądkowych i problemach z brzuszkiem pije ledwo co ale przynajmniej coś a nie jak przedtem nic teraz znowu ciężej oddycha więc coś znowu slabiej sie czuje ale może jakoś te noc prześpimy bo wcziraj to nie spalam ani ja ani ona
Bietka-ona jak o szpitalu słyszy to już wogóle robi sie blada a nie chce ją pchać do prokocimia tam jest brud smród i wszystkowejdziemy z niewiadomo czym zostawią ją bo na oko nikt mi nie powie co jej jest pewnie by chcieli badania robić a na oddzialach mają wszystko dzieci zdrowe z zakaźnie chorymi wirusy rota i cudy na kiju,nie wyszlybyśmy stamtąd napewno szybko
Rano zaniose jej mocz na wszelki wypadek do analizy a do lekarza jutro napewno sie juz dodzwonie i zobaczymy co dalej
Marta-a co ty masz jutro bo jakaś zakręcona jestem
Dzoana-dobranoc U nas znowu burza blyska sie leje juz 3 raz a duszno jak cholera dalej