• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzoana nie mam wyrzutów... po prostu przyjęłam do wiadomości, że nie mam pokarmu i już... jest mleko modyfikowane, zbliżone do mleka mamy i cóż innego mam zrobić ... hehehehe wiem, że są kobiety które wpadają w depresję, że nie mogą karmić, ale ja do nich nie należę
ale chyba wczoraj mojemu m się rzuciło na głowę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiolka współczuje bardzo ... wiesz, że gdyby w nocy było źle- to Prokocim ... :-(

anaber, dzoanka mnie to w ogóle nie dotyczy... więc się nie udzielam - ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera... jak tak można ???????????????????????????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

aga
odpoczywaj... nogi do góry i leżymy :tak:

miłego wieczorku, idę kąpać karmić a potem siatka... :-);-) kibicujcie :)

ewentualnie wpadnę podczas meczu

Bietka, to pewnie ta temperatura porazila Twojego m;)
Marta, ubierz sie elegancko, tak jak na obrone wystarczy
Ja juz zmykam przygotowac sie na jutro. O 21 mecz, a jak mecz to wszystko idzie precz:)
Dobranoc

Aga-ja w czwartek też mam wizyte :-)współczuje kochana puchnięcia nóg ja nie poznalam jeszcze tego ojawu i mam nadzieje go uniknąć nikt nie lubi bałaganu ale moze lepiej po troszku wszystko sprzatać zeby sie nie przemęczać:sorry2: Gosiulek-pepsi odgazowana jest skuteczna podobno przy biegunkach sensacjach żolądkowych i problemach z brzuszkiem pije ledwo co ale przynajmniej coś a nie jak przedtem nic teraz znowu ciężej oddycha więc coś znowu slabiej sie czuje ale może jakoś te noc prześpimy bo wcziraj to nie spalam ani ja ani ona :dry: Bietka-ona jak o szpitalu słyszy to już wogóle robi sie blada a nie chce ją pchać do prokocimia tam jest brud smród i wszystkowejdziemy z niewiadomo czym zostawią ją bo na oko nikt mi nie powie co jej jest pewnie by chcieli badania robić a na oddzialach mają wszystko dzieci zdrowe z zakaźnie chorymi wirusy rota i cudy na kiju,nie wyszlybyśmy stamtąd napewno szybko:no: Rano zaniose jej mocz na wszelki wypadek do analizy a do lekarza jutro napewno sie juz dodzwonie i zobaczymy co dalej:dry: Marta-a co ty masz jutro bo jakaś zakręcona jestem:sorry2: Dzoana-dobranoc U nas znowu burza blyska sie leje juz 3 raz a duszno jak cholera dalej:cool:

reklama
Martuniu już teraz trzymam za ciebie kciuki
Wiola na którą masz wizytę????
Dzoanko miłego wieczorku
Bietka miłego meczyku:))

Biorę się za grzyby z m on je czyści a ja muszę nawlec i będziemy suszyć pół reklamówki mi przywiózł :))))))))))))))))))
Uwielbiam suszone grzyby a w święta sobie nie zjem;((((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry