• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzoana ale na jarmarku sa tansze nawet po 35 zl a w ostatni dzien jak bylam w zeszlym roku to byly po 28 wiec od razu 3 pary wzielam. Ale ze ja sroka jestem wiec mi malo i jeszcze mi sie chce wiecej :-)

reklama
Ja dziś mam dzień śpiocha :sorry2: znów spałam
Bietka moja koleżanka karmiła rok małą i po roku dopiero dostała pierwszy okres :szok:
Anaber jarmark jest super jednego roku też na niego trafiłam, kupiłam takie żelki długaśne ależ ona słodkie
Dzonka nie chce Cię straszyć ale u mnie po burzy nadal upał

ciekawe jak tam Bobo nad morzem dziś chyba wraca

Ostatnia edycja:
Marta ja karmilam Igorka prawie rok i tez caly czas nie mialam @.jesli chodzi o jarmark to co roku jest to samo jedna wielka sciema :-) jak dla mnie.

Dzoana napisalam cos na grupie jak mozesz :-) zerknac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta, ja uwielbiam zelki, ale wole te kwasne:)
Niestety u mnie bez zmian, mimo ze juz po deszczu:(
Anaber, odpisalam Ci. Dlaczego pytasz?

Hej my jesteśmy w domu od 17 jakie mamy od wczoraj w nocy przygody z Nastką to masakra położliśmy sie spać w nocy sie co chwile budziła okropnie sie pocila piła troszke pytałam sie jej czy nic jej nie boli to mówila że ok,rano wstała cala mokra jagby ją ktoś wiadrem wody oblał:szok:blada jak ściana mówi że jej niedobrze.Pomyśleliśmy że sie ztruła bo wczoraj samym wieczorem lody jeszcze po parówce zjadła ale nie wymiotowała taka bez życia nic nie mówila nieobecna do poludnia tak bylo nic do ust nie wzięła w końcu poprosilam ją zeby na ten pusty żolądek choć smecte wypila i nawet nie skończyła jej pić a ją zwrócila chwile lepiej sie poczula później znowu ból brzucha od rana do teraz zjadla tylko jeden mały jogurt nie chce pić wygląda strasznie,wróciliśmy pojechalismy z nią do przychodni oczywiście tam na dyżurze tylko taki palant a nie lekarza:wściekła/y:popatrzył na nią nawet nie zapytal gdzie ją boli pogniótł ją po brzuszku i kuknął jej do majtusi a wczoraj troszke na tym gorącu ją majtusie obtarły i jest zaczerwieniona i mówi mi że mala ma zapalenie pęcherza:shocked2::wściekła/y:i że jest zaparzona:angry:to mu mówie ze nie jest zaparzona tylko ją majtki obtarły przecież ją kąpaliśmy i smarowaliśmy mascia co on matol mi wciskal będzie że ja o dziecko nie dbam:no:i mówie do niego że przecież nic jej nie piecze jak siusia a brak apetytu i taka apatia zmeczenie to skąd a on swoje w końcu zabraliśmy mala i wyszliśmy bo przecież idiota jakiś i kuźwa siedzimy w domu brzuszek dalej boli i nie wiem co dalej:wściekła/y: czy u nas na NFZ same durnie muszą pracować w weekendy porażka :dry: przepraszam was że tak o sobie ale taka biedna jest umęczona już a tu kur.....wa normalnego lekarza w weekend nie znajdziesz

Wiola, wspolczuje przepraw z lekarzem:(
Anaber, mi tez podnosi cisnienie. Zobacze czy odpowie i jak jeszcze naklamie. Ja klamstwa nienawidze, ale ze mnie to taka dupa, ze wierze ludziom:( absolutnie nie mam do Ciebie pretensji:)

reklama
Gosiulek-nie raz tylko zwymiotowała przez podanie tej smecty ale pewnie dlatego ze dałyśmy jej na pusty żoladek bo przecież nic zjeść nie chciala,wiem ze nie powinno sie podawać mlecznych rzeczy ale ona nic nie tkneła od rana chcialam zeby choć odrobinke zjadla a to raczej nie jest u niej zatrucie pokarmowe a najbardziej mnie martwi ten ból brzuszka i taka okropnie blada jest dzień sie kończy a ona nie je ani nie pije boje sie że sie odwodni a w przychodzni taki ch..j przyjmuje co chomiki leczyć powinien mniejsza szkodliwość dla spoleczeństwa by zrobil palant jeden przecież znam własne dziecko od 6 lat napiła sie odrobinke wygazowanego pepsi doslownie łyczek i polożyla sie z mężem bo dziś od rana jest tatuisina i śpią oboje Dzoana-normalnie takich matolów to kuźwa wstyd na ośrodku zdrowia trzymać:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry