A
anaber
Gość
Dzoana ale na jarmarku sa tansze nawet po 35 zl a w ostatni dzien jak bylam w zeszlym roku to byly po 28 wiec od razu 3 pary wzielam. Ale ze ja sroka jestem wiec mi malo i jeszcze mi sie chce wiecej :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znów spałam
blada jak ściana mówi że jej niedobrze.Pomyśleliśmy że sie ztruła bo wczoraj samym wieczorem lody jeszcze po parówce zjadła ale nie wymiotowała taka bez życia nic nie mówila nieobecna do poludnia tak bylo nic do ust nie wzięła w końcu poprosilam ją zeby na ten pusty żolądek choć smecte wypila i nawet nie skończyła jej pić a ją zwrócila chwile lepiej sie poczula później znowu ból brzucha od rana do teraz zjadla tylko jeden mały jogurt nie chce pić wygląda strasznie,wróciliśmy pojechalismy z nią do przychodni oczywiście tam na dyżurze tylko taki palant a nie lekarza
popatrzył na nią nawet nie zapytal gdzie ją boli pogniótł ją po brzuszku i kuknął jej do majtusi a wczoraj troszke na tym gorącu ją majtusie obtarły i jest zaczerwieniona i mówi mi że mala ma zapalenie pęcherza
i że jest zaparzona
to mu mówie ze nie jest zaparzona tylko ją majtki obtarły przecież ją kąpaliśmy i smarowaliśmy mascia co on matol mi wciskal będzie że ja o dziecko nie dbam
i mówie do niego że przecież nic jej nie piecze jak siusia a brak apetytu i taka apatia zmeczenie to skąd a on swoje w końcu zabraliśmy mala i wyszliśmy bo przecież idiota jakiś i kuźwa siedzimy w domu brzuszek dalej boli i nie wiem co dalej
czy u nas na NFZ same durnie muszą pracować w weekendy porażka
przepraszam was że tak o sobie ale taka biedna jest umęczona już a tu kur.....wa normalnego lekarza w weekend nie znajdziesz