• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja już po obiadku
Dzonka właśnie tak zrobiłam – dałam jej negatywa też i napisałam że kontakt był utrudniony.

Bietka sama jestem w szoku ze tak szybko a to jej pierwsze dzidzi. My i oni to taka śmieszna historia bo najpierw my mieliśmy ślub a za dwa tyg oni. Jak Ola powiedziała że jest w ciąży to ja już też byłam pewnie myślą że papugujemy za nimi. Chłodniej ma być ale od środy znów afryka podobno

Gosiulek Ty to jesteś biedna z tą głową współczuje ja raz w życiu miałam migrenę to jest straszna nawet na oczy nie widziałam
Anaber mnie ciotka namawia żebyśmy przyjechali do gdańska choć na 3 dni ale tak oni mają dwa pokoje i dwóch chłopaków (28l i20l) no i my zawsze śpimy w pokoju z ciotką i wujem. Ciotka masakrycznie chrapie a wuja masakrycznie zgrzyta zębami ja jestem zawsze nie wyspana.

reklama
witam popoludniowo :)

a u mnie dzis fajnie chlodno,slonko wyglada gdzies od czasu do czasu i wieje chlodny wiaterek,suuupeer
obiadu dzis nie robie,chrzanic to od czego grill w ogrodzie hehe
Marta ciesze sie ze podobalo Ci sie na grilu,a meza za kare nich mega kac meczy do jutra heh
bietka w Belgii z opieka (nie tylko ginekologiczna) jest tak ze wybierasz sobie lekarza i chodzisz do niego i nie wazne czy do szpitala czy prywatnie do gabinetu bo nawet jak jestes w prywatnym gabinecie to i tak kasa chorych odpowiedznik polskiego NFZ zwraca Ci koszty wizyty nie calkiem ale chyba 75procent.ja do mojego gina chodzilam do gabinetu,pozniej jak Amelka sie urodzila i lezala na neonatologii to przyjmowal mnie w szpitalu zeby bylo mi wygodniej a teraz nadal chodze do jego gabinetu,nie moge sie przemoc zeby wejsc do tego szpitala,zaraz placze.moj gin karte kazdej pacjentki w laptopie i wszedzie ma do niej dostep,swietny z niego lekarz i bardzo dobry czlowiek.

Milego dnia babeczki:-)

Bietka a teraz kogata GLASS JEWELLERY wogole wszystkie rzeczy mają fajne tylko trochę drogie :/ ale szkło weneckie jest śliczne tak pięknie sie mieni, i jak sie patrzy z boku to jest przeźroczyste a od przodu w różnuch kolorach. super to wygląda

Martuś mam nadzieję ze mnie odwiedzisz innej opcji nie biore pod uwagę :)

My wlaśnie zjedliśmy obiadek dzis miałam pierś z kurczaka grilowaną i dwie suróweczki z marchewki i selera - dziś dzień bez ziemniaków :)

Bietka a powiedz mi kochana jak u Ciebie z laktacją nie dukacza Ci mocno, jak nie ściągasz?? I jak Igorek robi kupki, bo mój ancymon to co druga pielucha takie duże kleksy wali :) już bym wolała aby zrobił jedna dużą a tak wszystkie pieluchy zafajdolone :)

No i Radwańska przegrała :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ooo Kinga to fajna opieka...

anaber Igor robi 3-4 kupy na dobę - czyli co drugie karmienie :-D mały smrodek jeden...
kochana ja nie mam pokarmu, więc już nie wiem co to laktacja... tydzień temu odciągnęłam ostatni raz po 5 ml z każdej piersi - czyli 10 razem i jak wlałam do butelki Igusiowi to prawie nic nie było, bo na ściankach się osadziło... kolejnego dnia miałam kryzys - Igorek niespokojny -i zapomniałam odciągnąć... i tak przestałam... potem przypomniałam sobie :-) i nie uroniły me piersi ani kropelki...
teraz czekam na pierwszą @ ... podobno jak się nie karmi to nawet po 6 tyg przyleźć potrafi
najbardziej mi żal laktatora za 500 zł - :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
naprawdę chciałam karmić :-(:-(:-(:-(

kolczyki b. ładne, szkło weneckie super, ja kocham swarovskiego- one też pięknie się mienią , mam dwa komplety i w nich chodzę :-)

http://www.colia.com.pl/p511,kolczyki-swarovski-elements-baroque-crystal-zlocone-22.html

marta widzisz u mnie też poszło szybko, kolejny przykład że można szybko i sprawnie urodzić :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Bietka wystaw na allegro, gdybym uzywala laktatora to bym odkupila od Ciebie ale uzywalam tylko jak mialam nawal pokarmu a teraz Borys sciaga wszystko. Jesli chodzi o karmienie to widzisz czasem tak jest ze sie chce a tu niechce wydac :-) a ja Borysa karmie na lezaco w take upaly bo jak go trzymam to i ja mokra i on caly spocony.

Bietka hahahaha :-) ja tez lubie swarovskiego mam tez troche bizuteri ale kolczyki wszystkie mi sie rozwalily, ja nosze tylko na sztyfty i wszystkie 4pary mi sie odkleily srebro od tej kulki. I niestety dwie kulki zgubilam :-( i nie mam teraz do pary. A to na super glue sie nie trzyma :-(

reklama
A mi się zasnęło, mam nadzieję, że wieczorkiem bez problemu zasnę:wściekła/y:
Bietka, to przykre, że nie mozesz karmic piersia. Mam nadzieję, że sie nie przejmujesz. Mnie moja Mama nie karmiła, bo miała ze mną konflikt serologiczny i taki obiadek mógł dla mnie sie skończyć śmiercią, a ze mnia zdrowa dziewczyna. W ogóle nie choruje, nawet w podstawówce wszystkie dzieci leżały w domu na grypę, a ja musiałam iść do szkoły:-( Chyba, że była ogloszona epidemia to wtedy miałam dłuższe ferie:-D
Anaber, śliczne te kolczyki, kurcze, ale troche drogie, tym bardziej, że ciężko się zdecydować tylko na jedną parę
Mam nadzieje, że siatkarze sie popisza. ja to zawsze mówię, że nie ma sensu liczyć na medale, bo medale zdobywaja najcześciej Ci, których nie bierze sie pod uwagę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry