• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem
przepraszam że tak wczoraj bez pożegnania zniknęłam ale zasnęłam na siedząco z komputerem
m pojechał rano na grzyby i jeszcze go nie ma a mamy jechać na mieszkanie po resztę rzeczy i ogarnąć tam
Dzoanko kusisz goferkami:))
Martuś a widzisz jednak fajnie było:) Ide na grupę

Kurcze jak dziś gorąco...Przez ostatnie dni nie wychodziłam z domu a dziś trzeba było pójść do kościoła.Ludzie myślałam że nie dojdę. W kosciele usiadłam przy nawiewie więc było ok.W drodze powrotnej zerwał się wiatr więc tez daliśmy radę. Nigdzie już nie wychodzę dzisiaj....

Hej kobietki

Ja idę na spacer, bo u nas dzisiaj chłodnej, tylko 26 stopni, hurra :-)

Dzoana no ja tez tak mam ze jak coś sobie upiernicze to wycina, non stop a potem mi uszami wychodzi i przez rok nie mogę tego jeść hahaha :-):-D

Martunia buziaczek specjalny dla Ciebie :* niech m cierpi , niech mu głowa napie..... Cały dzień :-D:szok::-D

Nie dawno wstałam a właściwie teściowa mnie obudziła, dzwoniła żeby mi powiedzieć że Ola ( kuzynka) urodziła synka 3600 ma i 56 cm chyba. O 7 rano pojechała a 11 już było po :tak: wiec szybko poszło
Bietka u nas po burzy też się chłodniej zrobiło ale nadal jest gorąco.
Aguś to na obiadek masz dziś grzybki? mm pychotka
DZonka ja też tak mam jak mi coś zasmakuje to jem do oporu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry