• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzonka dziękuję ale to chyba nie możliwe będzie bo jestem po kłótni z m i chyba z dwie godziny ryczałam a tam nikogo nie znam są sami jego znajomi i w cale nie chce mi się iść :no:
Miłego wieczorka Dzonka

witajcie, ku.... jak gorąco, aż się dziwię że moje dziecię spokojne... bidulek w samym body jest i spocony :-(

u babci spoko, objadłam się sernikiem :-D

marta
niechże się m pocałuje w du... to chyba normalne że nie możesz się opalać, na następny raz zostań w domu niech mu dupę sparzy ... i niech se sam jedzie...

dzoana ja też chcę 10 stopni mniej !!!!

aga mi też siara leciała , chyba nawet więcej niż 3 m-ce...

6 mamo 3 razy ???? wow!!!!:szok::-)

madlen Ty nałogowcu jeden ;-)

anaber jak tam było w domku z Boryskiem ???

idę się sprysznicować ( jak to mówi bobo)

och a potem chyba spanie....

miłego wieczorku, jak nie zasnę wpadnę wieczorkiem :*

Ostatnia edycja:
Aga pozazdroscic meza ze prasuje,moj nie zbliza sie do zelazka heh
6mamo piec wylaczylismy tak na wszelki wypadek a na noc zakrecamy calkowicie gaz.
to daliscie czadu w nocy hehe ja tak bede za tydzien miala bo to to beda te dni :)
justi mam nadzieje ze nam sie nie popsul bo to pewnie spory wydatek,a w tym roku takich nie przewidzianych wydatkow bylo dosc.
Dzoanka,bietka zapraszam do siebie u mnie tak okolo 18st i zero slonka
Martus baw sie dobrze,moze poznasz kogos fajnego i bedzie to w sumie fajny wieczor,a m na drugi raz niech jedzie sam i parzy dupsko hehe

Marta, co sie stalo. Ten Twoj maz, dziwie sie ze z nim wytrzymujesz:mad: masz do niego anielska cierpliwosc
Aniolkowa Mamo, skoro sie nie pali to moze gdzies przewod sie zatkal i gaz nie doplywa?
M poszedl do stonki, a ja ogladam francuski pocalunek

Ja juz po zimnym prysznicu,nie bylo tak zle,wole tak niz wcale,nie zasnelabym nie umyta,,,
teraz sobie leze i ogladam spider-man a ,taka bajka ale nigdy go calego nie obejrzalam...pamietam kiedys bylam w Paryzu i na champs-ellyse byl tlum ludzi,polazilam tam pare godzin wracam a ten tlum jeszcze stoi pytam babki po co stoja a ona ze tu jest premiera spider mana i bedzie Tobey Maguire i faktycznie po 10min przyjechal i udalo mi sie pstryknac mu fotke,smiac mi sie chcialo ludzie stoja pare godzin a mi fartem udaje sie zrobic zdjecie heh a swoja droga to dziwie sie ludziom ze chce im sie tak stac i czekac na te "slawy"

hej
jestem już wykąpana i po kolacji co ją m zrobił:))
ale zmęczona jestem, nogi spuchnięte

Marta ja cie podziwiam co on ci znowu zrobił???????????????????
Bietka mnie w poprzednich ciążach też leciała ale byłam pewna że to jeszcze za wcześnie a tu proszę
Aniołkowa zimny prysznic wow, a jeśli chodzi o m to zawsze mi pomaga, ja to zawsze mówię że takiego męża jak ja mam to z gromnicą szukać, bo świeca to za mało:))))))))))
Dzoanko ja tez chcę 10 stopni mniej, fatalnie się czuję na taką pogodę:((((((((((

reklama
Kinga to ja przyjeżdżam do Ciebie, tak fajnie chłodno, dziś u mnie było 42 stopnie w cieniu. Porażka :-(
ale miałas szczęście , ulala takiego aktora ;-):-)

Aga mąż na medal :-) A mleczko dobrze ze się pojawiło :-)

Dzoana a ten Twój m co kupuje w stonce? :-D O ja 2 godz na siłowni, ja tez chce :happy2:

Kurcze zjadlabym coś, ale już po 22. I wszystko w bioderka pójdzie :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry