• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem kochane moje dopiero włączyłam komputer i was poczytałam:)))
powiem wam że żadnej przeprowadzki nie wspominam tak źle jak tej normalnie szok, nie mam siły codziennie chodzę tak późno spać rano nie przytomna i całymi dniami na nogach:(( a końca nie widać masakra kręgosłup to mnie tak boli że ani stać ani leżeć ani siedzieć, ale m bardzo mi pomaga, dobra już wam nie marudzę, idę jeszcze powiesić pranie i do spania.
Buziaki dla każdej z was, przepraszam że tylko o sobie ale naprawdę nie mam siły, ściskam was wszystkie, dobrej nocy i słodkich snów

dzien doberek kobietki*

wszystkim na wyjazdach udanego odpoczynki i pieknej pogody :)
Aga wspolczuje Ci tej przeprowadzki,masakra wszystko trzeba najpierw pakowac a pozniej rozpakowac hehe chociaz mi by sie przydala bo pozbylabym sie troche gractwa z domu hehe
dziewczynki zna sie ktoras na piecu Junkers? od wczoraj nie mam cieplej wody,piec sie nie zapala nie ma plomienia czy cos tam(maz mi mowi) kurcze,ciekawe czy znajde dzis jakas firme co mi to zobaczy bo jak nie to masakra do poniedzialku bede sie myc w misce z woda,jak za czasow przedwojennych hehe

Milego dnia dziewczynki*

Hej
Na junkersie się nie znam.A mąż nie ma pomysłu?Miałam wcześniej też ze świeczką to go zapalałam bo czasami gasła. Teraz mam bez świeczki.

Bobo udanego wyjazdu.
Aga współczuję.W dodatku w ciąży jesteś.

A mnie dzisiaj całą noc bolał ząb.W koncu wstałam i umyłam zęby.Wiecie że mi się lżej zrobiło.Mimo wszystko boli.:wściekła/y:Tylko nie pomyslcie że żębów nie myję:-p

Miłego dnia Wszystkim.

Witam się i ja:tak:
Zmęczona strasznie:no: ale trzeba kolejny dzień się odgruzować:tak:
Kinguś to fakt że przy przeprowadzce można się pozbyć dużo rzeczy
Gosiulku mnie jak bolą zęby to myje je kilkanaście razy dziennie bo mi mięta łagodzi ból
Bobo udanego wyjazdu:)))
Madlen ty też wyjeżdżasz więc życzę ci udanych wakacji:-D:-D:-D

reklama
Jestem i ja miałam ciężką noc bo gorąco jak cholera i nie mogłam spać
Gosiulek ja też tak robię :-D jak mnie boli ząb idę umyć zęby
Aguś rób sobie przerwy w sprzątaniu ja tak robię trochę pomaga
6mamo body ekstra
Bobo miłego i udanego wyjazdu

ja dziś m wyciągam nad jeziorko
Dzonka odezwij się ;-)

Nowe wątki

reklama