• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam sie weekendowo :-)

Mam chwilke Borysek spi a m z Igorkiem pojechal na plaze ale jak dojechali to informacja ze wszystkie plaze zamkniete bo sa sinice. Takze pojechali nad jeziorko.
Goraco jest strasznie nie wiem gdzie lepiej czy w domu czy na dworze. Dobrze ze mam wiatrak i jak maly spi to go sobie urychamiam.

reklama
jestem na chwilkę kochane
byliśmy na zakupach, ja nie mogę jak jest gorąco:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

teraz biorę się za mycie okien

Kinguś muszę ci powiedzieć że m bardzo mi pomaga właśnie stoi przy desce do prasowania żebym ja nie musiała:)))))) a ja mu tylko dokładam bo pranie schnie tak szybko że pralka nie nadanża prać
Marta miłego dnia nad jeziorkiem

Uciekam,
Miłego dzionka:)))
Bietka udanych imienin u babci:))))

Witajcie Drogie panie!!!
Ja po nocce jestem padnięta,bo......bo posłuchałam się Bobofrutka!!!No i małż nie dawał mi spokoju trzy razy,hihihi chyba się starzeję,bo kiedyś trzy razy seksów to fraszka,a teraz no właśnie jestem zmęczona.
Rano była burza i deszcz,ale teraz jest bardzo przyjemnie.Na śniadanko jadłam naleśniki z serem.No i mój nastolatek już nie ciśnie focha,hehe sam się wczoraj odezwał.
Bobo,Marta spokojnego,miłego i relaksującego wypoczynku!!!
Bietka a tobie miłego imprezowania u babuni!!!
Gosiulku bardzo ci współczuję tego bólu zęba!!!A może spróbuj popłukać usta chłodną szałwią z miętą,co???
Aga zrób sobie dzień dziecka i odpocznij,praca nie zając nie ucieknie!!!
Kinga co do junkersa nie pomogę i mam nadzieję,że nic się wam tam nie ulatnia i się nie potrujecie.A co do zimnej wody,to ja kiedyś wlazłam pod prysznic,namydliłam się,ale spłukać musiałam już zimno-lodowatą wodą,brrrr ale było niefajnie!!!
Anaber ale masz fajnie z tym wiatrakiem.Ja nawet jakbym miała to bym nie włączała,bo młody pchałby tam swoje małe łapki.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki! u nas też mega parnik. Gotuję obiadek i zaraz uciekamy na basen. Dziisaj mamy odsmoczanie Kuby:-) Rano powiedziałam: Kubusiu, oddamy na zawsze smoczka, a w zamian kupimy jakieś autko". A Kubuś: ooo, smoczek beeeeeee, i poleciał wyrzucić go do kosza. A następnie: mamo, chodz poszukamy ijoijo:-) (straży pożarnej). I koniec końców, na biega pojechaliśmy do hurtowni po auto. Ale jestem zła, bo byliśy w hurtowni niemowlaka, i jak się okazało, w aucie brakuje dodatków (psa, gwizdka itp). Powiedziałam że już tam nigdy nie pojadę, bo to nie pierwszy raz jak coś nie gra.
Aniołkowa, u nas był stray junkers i też zaczął się psuć i nie grzał wody i musieliśmy kupić nowy.
Dziewczynki Marta, Bobo zakupy dla maluszków super!!!!!!
6-kowa to i tak masz kondycję:-D ja z natury śpioch jestem:-)
Lecę was doczytać:0
Miłego dnia!!!!

robie małe przerwy, właśnie zjedliśmy obiad i biorę się za okna:)) a m kwitnie dalej przy desce a ja mu tylko dokładam:)

6 mamo ale masz kondycje:))

Madlen odpoczywaj kochana:)))

Laski wiecie co siara mi już leci z piersi a do porodu jeszcze 3 miesiące:szok::szok::szok:

Jestem już dawno wróciłam ale poszłam spać nawet obiadu nie zrobiłam.
Nad jeziorem nie podobało mi się m mi zarzuca że nie mogę być na słońcu a on się chce opalać i tak dziś mam ch..uj...owy dzień i doła.
Aga czytałam że siara może się zdarzyć to normalne aczkolwiek ja jej jeszcze nie mam.
MAdlen widzę że nie możesz się oprzeć żeby nie wejść na BB :-D
Anaber
6mamo aż to poszaleliście :szok: my to przed ciążą raz na tydzień a teraz to w cale bo m nie chce.
Justi mam nadzieję że Kubuś do smoka nie wróci :tak:
Anaber chyba chłodniej jednak w domku
Bietka miłego dnia u babci

reklama
Hello Piekne, ja umieram z goraca:( wczoraj po pracy pojechalam na silownie i pocilam sie przez dwie godziny. Jak dotarlam do domu to marzylam, zeby lezec i nic nie robic.
Nie moze byc troszke chlodniej? Tak z 10 stopni?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry