• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Myślę że w środę da mi duphaston bo w drugiej ciąży mi dał. Powiedział że na razie bez duphastonu.Myslę że miał na mysli ten tydzień do kolejnej wizyty. Biore magnez.jutro kupię nospę.

gosiulek no to pewnie da :) powiem Ci ze z dupkiem musisz uwazac jak bedziesz kupowac:) ja sie nacielam na to. maz poszedl kupic dupka i za opakowanie zaplacil 45zl a ja kupowalam miesiac wczesniej i placilam 35zl. pozniej jak znow kupiowalam w innej aptece to babka mi powiedziala czy chce ten drozszy czy tanszy? wiec jej zapytalam jaka roznica powiedziala ze zadna doslownie zadna tyle ze ten tanszy jest produkowany gdzies tam indziej za granica a ten drozszy w polsce a sklad i dzialanie maja identyczne.

marta widzialas?
http://www.epoznan.pl/news-news-34130-MTP_bedzie_darmowa_„plaza”_dla_poznaniakow

ide sie sprysznicowac :)

Ostatnia edycja:
ja jak dziecko teraz :) wykompana wymarowana w czystej pizdzamce wloski umyte zajadam przed snem platki z mlekiem hihi:)
oczywsicie musialam sie wkur....wic :wściekła/y: jedziemy jutro nad to morze i bierzemy tesciow i maz dzwonil do ojca i pytal o ktrej chce jechac a ten ze o 4.30 :szok: poje.....balo go na maksa . ja w nocy wstaje siku co chwila sie budze to jeszcze bede sie zrywac zeby jechac tak rano. powiedzialam mezowi ze o 7 jak wyjedziemy to bedzie dobrze wczesniej to ja nie chce. 4 godz sie jedzie tam wiec niech nie przesadzaja juz. Ci moi tescie maja nierowno pod sufitem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry